wettelijkcrimineel

4-cannabisplanten

6 jonge planten groeiden groot cannabis gewicht van meer dan 11 kg, maar aangezien het lijkt erop dat heeft een belangrijke verandering, geïntegreerde behandeling vastgelegd en uitgedrukt een verbintenis tot zijn vriendin en zoon, omdat hij werd geboren. Die verklaringen leidde de rechter om hem te veroordelen tot een taakstraf zonder gevangenisstraf.

Vice-president van het Hof de Nazareth Magistrate's, rechter Adi Bmbilih-Einstein, snijd 4 maanden in de gevangenis om gediend te worden in dienstverlening aan de gemeenschap voor jonge opgegroeid in zijn huis 6 Plantes relatief grote gewichtstoename (meer dan 11 kg netto), niet voor persoonlijk gebruik.

De rechter gaf de jongeman het feit dat hij sinds het incident dat hij cannabis had opgeruimd, was geïntegreerd in de behandeling en een aanzienlijke verandering leek te hebben ondergaan, evenals de harde achtergrond.

Gratis juridisch advies en hulp aan cannabisconsumenten

Volgens de aanklacht, voor vijf maanden, de jongste geproduceerd en getogen cannabis appartement gehuurd worden voor dit doel, met behulp van apparatuur zoals gekocht zoals tenten, verlichting, meststoffen, waterpomp, luchtfilters, glas en meer gewicht.

Ongeveer een jaar geleden werden bij een huiszoeking door de politie van zijn huis zes cannabisplanten gevonden met een gewicht van nettogewicht van 11.3.

Als onderdeel van een pleidooikoop gaf de beklaagde toe en werd veroordeeld voor het plegen van het kweken, produceren en bereiden van gevaarlijke drugs. Volgens de regeling was de staat het erover eens dat, behoudens dat de verdachte wordt opgenomen in een behandelingsproces en vrij van drugs, hij zich beperkt tot straf die verder gaat dan de gebruikelijke straffen en maanden van servicewerk ontvangt.

De staat, vertegenwoordigd door advocaat Liran Ohayon, deed dit naast een voorwaardelijke straf, een boete en een herroeping van de licentie, nadat een testservicerapport was ontvangen dat getuigde van medicamenteuze behandeling en reiniging.

De verdachte, te worden vertegenwoordigd door een advocaat Nadav Greenwald, Probeerde de positie van de reclassering aan te nemen, die de straf aanbeveelde van een proeftijd, proeftijd en een boete, dat wil zeggen, zonder daadwerkelijke opsluiting of betekening.

Er wordt beweerd dat de verdachte een aanzienlijk rehabilitatieproces heeft ondergaan en dat zijn levensverhaal vanaf het begin niet eenvoudig is - hij emigreerde op jonge leeftijd met zijn gezin naar Israël, met een achtergrond van geweld van zijn vader die verslaafd was aan alcohol. Vandaag werken beide ouders niet, zodat hij en zijn broer - die ook gezondheidsproblemen hebben - degenen zijn die de last van het verdienen van de kost verdienen.

Rechter Adi Babilia-Einstein
Rechter Adi Babilia-Einstein

Verder werd aangevoerd dat de beklaagde een omzettingsproces ondergaat nadat het rabbinaat weigerde hem toe te staan ​​met zijn echtgenoot te trouwen, en dat zijn gedrag sinds het incident getuigt van een aanzienlijke verandering, rijping en een belangrijke integratie in de behandeling van de eenheid Verslavingen.

De verdachte wilde hem zelf in overweging nemen en zei dat hij verder wilde gaan, zei dat hij een kind had en dat hij als voorbeeld wilde dienen en hem een ​​goed leven wilde geven. Zijn partner wilde dit ook in overweging nemen door te zeggen dat hij zich inspant en merkte op dat "er geen drugs meer zijn".

De rechter in Babilia-Einstein vermeldde dat het delict van groei in het algemeen een ernstig vergrijp is, wat een maximumstraf van 20-jaren in de gevangenis met zich meebrengt.

Volgens de rechter schreef de rechter de aanzienlijke hoeveelheid cannabis, de vereiste planning en het feit dat dit geen toename voor persoonlijke consumptie alleen was - een vermoeden dat niet werd verhuld.

Aan de andere kant hield de rechter er rekening mee dat de verdachte geen strafblad heeft, evenals het feit dat hij aan het begin van de procedure heeft toegegeven en het hof waardevolle tijd heeft bespaard.

Daarnaast wees de rechter erop dat volgens de Reclassering de kansen van de beklaagde om zijn handelingen te herhalen klein zijn en dat hij zich blijkbaar heeft toegewijd aan de behandeling en zijn betrokkenheid bij zijn familie en het normatieve leven uitdrukt.

Evenwicht tussen deze overwegingen heeft de rechter besloten om de verdachte 4 maanden taakstraf (minus dagen al doorgebracht in hechtenis) veroordelen, en 10 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf en een boete van NIS 5,000 en 4 voor het intrekken van het rijbewijs maanden.


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop