In Israëlחדשות

Het ministerie van Volksgezondheid heeft een automatische uitbreiding van medicinale cannabislicenties aangekondigd

In een verklaring van het ministerie van Volksgezondheid aan medicinale cannabisbedrijven werd bepaald dat de medicinale cannabislicenties automatisch zouden worden uitgebreid naar 30.9 voor patiënten van wie de licentie tussen 1.2 en 31.7 is verlopen.

Vanwege vertragingen in de uitvoering van de hervorming van de medische cannabis heeft het ministerie van Volksgezondheid dinsdag de automatische verlenging van verlopen cannabislicenties aangekondigd.

Volgens de aankondiging, die vanochtend werd verstuurd naar bedrijven in het veld, werd de onmiddellijke verlenging van de medische vergunningen voor cannabis voor patiënten aan 30.9 onmiddellijk goedgekeurd.

In april Hij kondigde aan Het ministerie van Volksgezondheid zal erop wijzen dat de hervorming onmiddellijk van kracht wordt, zonder voorafgaande waarschuwing, maar daarna, na klachten, Weigeren Tot 31.8.

Als onderdeel van de afwijzing werd vastgesteld dat alle medicinale cannabislicenties van patiënten wier geldigheid eindigt op 30.6 automatisch met twee maanden worden verlengd naar 31.8.

Nu, blijkbaar vanwege problemen bij assimilatie en klachten van patiënten en artsen, kondigt het ministerie een extra automatische uitbreiding van de licenties van de patiënt aan 30.9 aan voor patiënten van wie de licentie is verlopen tot 31.7.

Dat wil zeggen, patiënten waarvan de licentie is verlopen vanaf 1.8 zullen deze op een manier moeten vernieuwen Van de erkende cannabisartsen En ga naar leveringen bij apotheken te ontvangen. Degenen van wie de licenties vóór 1.8 zijn verlopen, worden automatisch uitgebreid naar 30.9.

"Klanten die houder zijn van een licentie voor het gebruik van medicinale cannabis die verloopt of verlopen van 1.2.2019 tot 31.7.2019 zijn verlengd (zoals aangegeven door de manager) tot 30.9.2019."

De afdeling zegt dat patiënten die de kans hebben gehad om een ​​nieuw recept te ondergaan en een recept bij een apotheek hebben gekregen, maar nog steeds een licentie hebben in de oude verordening, kunnen kiezen hoe ze de cannabis en de bedrijven die aan het ministerie van Volksgezondheid rapporteren, hebben om dubbel gebruik te voorkomen.

"Een patiënt met een geldige licentie die is verlengd op grond van deze bepaling en naast een vergunning die kan worden verleend bij een apotheek, kan, naar eigen goeddunken, de maandelijkse voorraad bij de apotheek onder de nieuwe licentie ontvangen, of bij wijze van alternatief via de leverancier op de huidige bevoorradingspunten."

Zoals eerder onthuld door het ministerie van Volksgezondheid Niet bijgewerkt De Israëlische politie in deze automatische verlengingen, daarom moeten patiënten extra voorzichtig zijn bij het uitvoeren van medicinale cannabis en, indien nodig, de politie informeren over de uitbreiding van deze licentie.

Patiënten die nog niet zijn bijgewerkt met deze extensie zijn begonnen met het posten van statussen op Facebook uit vrees dat hun licenties verlopen:


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop