In Israëlחדשות

Het ministerie van Volksgezondheid heeft de verkoop van cannabisolie met bacteriële infecties en pesticiden goedgekeurd

Het ministerie van Volksgezondheid heeft de marketing goedgekeurd van medicinale cannabisolie met residuen van bestrijdingsmiddelen en bacteriële contaminatie. Volgens de adjunct-directeur-generaal van het ministerie "is degene die dit risico opneemt waarschijnlijk laag".

Hoewel de detectie van bacteriële besmetting en residuen van bestrijdingsmiddelen in sommige partijen grondstof geproduceerd uit medische cannabis olie van "tikkun olam," Ministerie van Volksgezondheid erkende het bedrijf de marketing van de olie voor autistische kinderen dat het ontbijt Ministerie van Volksgezondheid adjunct-directeur-generaal Prof. Itamar Grotto in een interview met Army Radio blootstelt "naar.

Volgens Professor Grotto komt in kleinere hoeveelheden bacteriën en pesticiden gevonden in sommige oliën, die niet in gevaar brengen van de patiënten gebruikte een keer zei hij, en daarom ingestemd met de afzet van dat het bedrijf zal de patiënt te informeren over het.

"Autistische kinderen zijn gewend geraakt aan hun oliën, bepaalde soorten, en daarom hebben we bevestigd het bedrijf te blijven olie geproduceerd met grondstoffen partij niet voldoet aan de strenge regels te verkopen, hoewel sommige partijen had een bacteriële infectie en een aantal sporen van pesticiden verboden cannabis," zei hij.

"We hebben dit gezien wie verbruikt de terugkerende risico is waarschijnlijk laag, we het bedrijf voor rekening van de patiënten te informeren," voegde hij eraan toe. "Wij bevestigen de voortzetting van het gebruik van olie, hoewel er uitzonderingen batches".

Zo een amendement op olievoorraad cannabis aan patiënten die bleven vooral 2000'll in slaap op te lossen, maar pas na het informeren van en het ondertekenen van patiënten die zij weten dat de infecties als gevolg van bestrijdingsmiddelen zijn verboden. In ieder geval is deze procedure alleen mogelijk tot 01.09.19, aangezien een oude regelgeving vereist is in de nieuwe normen, zoals vermeld in de kennisgeving aan de fabrikanten door Yuval Lanschft, de directeur van het bedrijf.

Over het gebrek aan bloeiwijze zei Grotto: "Het tekort aan cannabis heeft alleen betrekking op bloemen en niet op oliën, behalve de oliën van Tikkun Olam. Alle torens werden opgericht volgens de regels en vervaardigd volgens de juiste productieomstandigheden. Tikkun Olam nam de tijd en daar zullen ze slechts een paar maanden klaar voor zijn. Ze hadden ook een productiefout die leidde tot de productie van geen bloeiwijzen, "legde Prof. Grotto uit.

Met betrekking tot klachten over schimmel aangetroffen in de bloeiwijzen van sommige van de bedrijven, antwoordde hij: "Ik heb veel foto's ontvangen maar ben er niet mee gekomen. Ik kan zeggen dat de bedrijven een proces van drugscontrole ondergaan. "

Voor de weigering van het ministerie van Volksgezondheid niet goed te keuren voor patiënten om lab tests uit te voeren, zei hij, vergelijkbaar met wat eerst werd blootgesteld aan cannabis tijdschrift: "Om deze test te nemen vereist een speciale vergunning, de komende dagen zullen wij de procedures, waardoor elke patiënt om toegang te krijgen tot een licentie laboratorium."

Itamar Grotto, adjunct-directeur-generaal van het ministerie van Volksgezondheid (Foto: Noam Rivkin, Fenton, Flash 90)
Prof. Itamar Grotto, adjunct-directeur-generaal van het ministerie van Volksgezondheid (Foto: Noam Rivkin, Fenton, Flash 90)

Tikkun Olam meldde dat Tikkun Olam gisteren de goedkeuring kreeg van het ministerie van Volksgezondheid om zijn producten op de markt te brengen, die werd geproduceerd op de boerderij van het bedrijf, die werkt volgens de IMC-GAP-norm in de vallei van Jizreël. De goedkeuring is voor de producten: oliën en capsules worden overgebracht naar de distributiecentra van het bedrijf en van hen naar klanten die een licentie hebben om het bedrijf te behandelen. Elke batch en batch werd getest in een extern laboratorium, goedgekeurd en goedgekeurd voor marketing door het ministerie van Volksgezondheid. Alle in partijen aangetroffen materialen zijn stoffen die zijn goedgekeurd voor gebruik door het ministerie van Volksgezondheid en die de gezondheid van patiënten niet in gevaar brengen. Het pesticide dat in een klein aantal partijen werd aangetroffen, werd ook schriftelijk goedgekeurd voor gebruik in het gewas door het ministerie van Volksgezondheid. De resultaten van de bloeiwijzenproeven van het externe laboratorium, die zijn ontworpen om het onderhoud van de hoge kwaliteitsstandaard van reparatie te garanderen, zullen aan het einde van de maand worden aanvaard en weer op de markt worden gebracht. "

Die volgens de voorbereidingen van de maand van Tikkun Olam bedrijf zei dat "zoals iedereen weet en het ministerie van Volksgezondheid nu steeds meer voor meer dan een half jaar op haar boerderij in de vlakte van Jizreël werkt volgens het IMC-GAP en de bouw van een fabriek voor de productie van cannabis in het industriepark vogeltje, ontworpen om de standaard IMC-GMP volgen".


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop