In de wereldחדשותכלכלה

Werd verwijderd uit zijn functie CEO van 's werelds grootste cannabisbedrijf "Knopi"

De CEO van 's werelds grootste cannabisbedrijf werd vanochtend ontslagen door het alcoholbedrijf dat onlangs de controle over het bedrijf overnam.

Bruce Linton, het gezicht van 's werelds grootste Canadese cannabisbedrijf, Canopy, werd vanmorgen verdreven als co-CEO van het bedrijf.

Linton is de CEO van het bedrijf sinds de oprichting in een voormalige chocoladefabriek en is een naam geworden die het meest geassocieerd wordt met het succes van de Canadese nieuwe cannabisindustrie.

Linton stemde toe om in het interview na zijn vertrek toe te geven dat hij ontslagen was en niet koos om te vertrekken, volgens schattingen als gevolg van de vraag van het gigantische alcoholbedrijf Constellation Brands, Wie heeft het onlangs overgenomen Op "Canopy" na een investering van 4 miljard.

"De bouw van Knopy begon met een verlaten chocoladefabriek en een visie," verklaarde Linton in een persbericht. "Het management van het bedrijf heeft vandaag besloten en ik ben het ermee eens dat mijn beurt is verstreken." Markop Zacholin wordt de exclusieve CEO van Knopi totdat er een nieuwe CEO wordt gevonden.

Bruce Linton, CEO van Knuffy
Bruce Kninton, CEO van Knuffy, die vanochtend werd ontslagen

Knopi wordt momenteel beschouwd als een van de grootste en leidende cannabisbedrijven ter wereld, nadat het zich in relatief korte tijd heeft ontwikkeld voor het genereren van activiteiten in 14-landen, waaronder enkele verkenningen in Israël en meer recentelijk in een van de rijkste kibboetsen van het land.

Canopy is ook de eigenaar van de Canadese medische cannabisbedrijven Tweed en Spectra, evenals de exclusieve franchise in Canada van het Nederlandse medicinale cannabisbedrijf in Drucken. Daarnaast werkt het bedrijf samen met Snoop Dogg's cannabis Lips, met het cannabiszaadbedrijf en het Australische medicinale cannabisbedrijf Ozcan. Aan het einde van de 2017 Ze slikte Knopi heeft ook het beroemde Nederlandse cannabiszadenbedrijf Greenhouse.

Constellation Brands, producent van het succesvolle Corona-biermerk en het Vodka-merk Vodka, begon aan het einde van 2016 haar cannabisactiviteit Toen ze begon te onderzoeken Mogelijkheid om de hoofdstad van cannabis te produceren.

De managers van Constellation zeggen dat de winstmarge die Knopy een paar weken geleden presenteerde in de eerste helft van 2019 niet goed genoeg was, dus zij besloten blijkbaar om een ​​drastische stap te zetten in het afwijzen van de CEO.

"We blijven enthousiast over de keuze om te investeren in cannabis en het potentieel ervan, maar we waren niet blij met Knopfy's laatste rapport over de nieuwste financiële resultaten," schreven ze. "We zullen het bedrijf agressief blijven ondersteunen en een meer accurate langetermijnstrategie ontwikkelen om een ​​groter marktaandeel te verkrijgen en winst te genereren."


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop