In Israëlכלכלה

Aviv Geffen weet niet echt wat zijn cannabisbedrijf doet

Aviv Geffen werd gelanceerd voor zijn eerste opdracht als presentator van een nieuw medisch cannabisbedrijf, gezien de waardevermindering van zijn aandelen op de beurs. Maar wat hij zei, was niet helemaal compatibel met de realiteit.

Het lijkt erop dat de beroemde zanger Aviv Gefen, die onlangs werd aangenomen Als een venturer van een nieuwe samenleving Die hoopt op commerciële activiteiten op het gebied van cannabis te gaan werken, is niet volledig bekend met zijn activiteit, blijkt uit een interview vanavond door 13.

Hoewel het bedrijf heeft alleen de eerste stappen op het gebied van cannabis en is nog niet in licentie voor de teelt of de commerciële productie van cannabis, beweren vanavond wijnstok (maandag) dat het bedrijf verhoogt het hoogste niveau van cannabis in de wereld en produceert geneesmiddelen capsules.

Aviv Geffen (foto: Hadas Porush, Flash 90)
"Veel beter dan alle anderen" - Aviv Geffen (foto: Hadas Porush, Flash 90)

"Het bedrijf groeit en maakt capsules voor medicinale drugs van cannabis," zei Geffen. "Ze weten hoe te verhogen en te organiseren en voor te bereiden uniform materiaal, niet iets gemeten om de andere dag, voor hen is het allemaal, weet je ... de vlag van medicinale cannabis en veel beter voor iedereen."

Op de vraag of hij de cannabisvelden van het bedrijf ging bezoeken, maakte Geffen niet duidelijk dat het bedrijf nog geen fokvelden heeft, maar eerder toestemming om planten in het experiment te laten groeien als een eerste fase. "Ik heb alle noodzakelijke dingen gedaan," zei hij.

Geffen's opmerkingen komen tegen de achtergrond van een scherpe daling van de waarde van de aandelen van het bedrijf op de beurs onlangs, tot het laagste niveau in een jaar. Het is daarom mogelijk dat hij naar verluidt werd gezonden om op televisie over het onderwerp te spreken om te proberen haar imago te verbeteren.

"Het gebied van cannabis in Europa is meer open en liberaal dan in de VS," zei Geffen. Op de vraag of hij dacht dat het een economische zeepbel was, antwoordde hij: "Voor zover ik weet, is er geen zeepbel op het gebied van cannabis."

Op de vraag of de hervorming de patiënten heeft geschaad, en de klachten van patiënten over een tekort, slechte kwaliteit, enz., Antwoordde hij: "Nee, dat is niet waar, de situatie is niet verslechterd."

Gefen voegde toe: "Het is een geweldige wereld, ik heb veel onderzoek gelezen,CBD enTHC, Het is niet de jongens op de straat, Haisonim en vrije tijd, dat uit onderzoeken blijkt dat Ynet 87% van de patiënten met kanker is wat hen helpt, maar het ding dat is een heleboel mensen die het nodig hebben, maar het is erg moeilijk om te accepteren dat Israël".

"Cannabis is morgen", concludeerde hij. "Ik geloof het heel erg, de hele wereld eromheen, ook in Israël, begreep dat cannabis eigenlijk medisch is. Iedereen die een bezoek soldaten in post-trauma, en zo weinig vader en een buurman met een autistisch kind hebben gehad, en iedereen zegt medische marihuana, dus het morgen, het gaat om veel drugs te vervangen. "

In ruil voor zijn functie als consultant betaalt het bedrijf hem een ​​vast maandsalaris voor minimaal één jaar, samen met 100, 1.000 opties (0.3%) en andere premies.


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop