In Israëlחדשות

Spontaan protest: patiënten demonstreerden buiten het huis van cannabisregisseur Yuval Landesft

De medicinale cannabispatiënten besloten de strijd te escaleren en arriveerden kort geleden thuis bij de directeur van het Medisch Centrum Yuval Lanschafet, die verantwoordelijk is voor de hervorming van de medische cannabis en de mislukkingen.

Over 30 aangekomen medische cannabis patiënten kort voor spontaan thuis medische cannabis Unit Director Yuval landschapsarchitectuur, die verantwoordelijk zijn voor het falen van de medische hervorming cannabis.

Het adres van Landshft, in de straat 5 etrog, werd een paar dagen geleden onthuld en de patiënten besloten een demonstratie voor zijn huis te houden.

Onder andere dingen, om te protesteren patiënten die medicinale cannabis mallen, scherpe prijsstijgingen, tekorten aan cannabis in apotheken en ontkende beweringen dat het Ministerie van Volksgezondheid is niet in staat om een ​​oplossing te vinden.

De patiënten brachten een versterker mee en vertelden elkaar hun persoonlijke verhalen en de moeilijkheden waarmee ze werden geconfronteerd.

"Ik ben een 54-meisje en ik ga dood, deze man zal mijn dochters laten blijven zonder een moeder", schreeuwde een van de demonstranten. "Hij weigert mij een behandeling te geven waardoor ik op mijn benen kan staan, ik neem medicijnen en hij lacht in mijn gezicht."

Ze voegde eraan toe, huilend, dat "ik van plan ben om een ​​rechtszaak aan te spannen, ik maak een testament, ik zal hem achtervolgen uit het graf, mijn hele lichaam is vernietigd."

Een andere patiënt, die epilepsie had, beweerde dat de kosten van de behandeling waren gestegen als gevolg van de hervorming.

"De olie die gemakkelijk kwam voor mij 370 6 nu de stijgende olie- flessen 270 dollars op elke fles, dat na Slndsft beloofd om de prijzen dalen en ten goede komen aan patiënten," zei hij. "Ik ga naar NIS 1,000 betalen elke maand nu, niet aan de moeders van kinderen met autisme en epilepsie te noemen."

Een andere demonstrant zei: "Mijn zus stierf een maand geleden, we verdeelden onze tijd tussen zorgen voor haar en bureaucratie, het feit dat er geen cannabis is. Ze kreeg morfine, ketamine, verschillende medicijnen. Cannabis hielp haar met zo weinig mogelijk bijwerkingen en gaf haar leven. Yuval Landstaff is verantwoordelijk voor het feit dat de cannabis voorbij is. "

Ondanks het feit dat hij werd blootgesteld aan de buren van Landstaff, bevindt hij zich momenteel in het buitenland. De patiënten zijn echter van plan binnenkort weer ter plaatse te zijn.

In de sociale netwerken werd deze foto ook uitgedeeld als protest tegen Landstafft:

Een protest tegen Yuval Landesft Medicinale cannabis
Een protestbord tegen Yuval Landstedt, veel voorkomend in sociale netwerken

Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop