Arrestaties en epileptische aanvallen

Documentatie: dit verhinderde de poging om 335 van hasjiesj uit Egypte te smokkelen

De politie meldt de inbeslagname van twee kilo cannabis en hasj die over de grens zijn gegooid met Egypte.

De poging om cannabis en hasj in de 335 parabel van de Egyptische grens naar Israël te smokkelen werd verijdeld. Volgens het politierapport wordt de waarde van de goederen geschat op NIS 10.

Twee verdachten van de smokkel werden gisterochtend opgepakt en gearresteerd in de gerichte activiteit van de Magen-eenheid en de grenspolitieagent van de Israëlische politie.

"De Israëlische politie investeert veel middelen, waaronder speciale eenheden om smokkel aan de Israëlisch-Egyptische grens te voorkomen, en als onderdeel van de strijd tegen de gevaarlijke drugs," zei hij.

Police and Border Guard gespot in de ochtend (zaterdag) in tientallen Egyptische smokkelaars kwam naar het hek, opgemaakt ladders, klom op hen en gooide de Israëlische kant grote pakketten van wat bleek later hasj en cannabis.

Aan de Israëlische kant van de grens merkte de politie een aantal verdachten op die de verdachte pakketten op voertuigen laadden die ze bezaten.

Op het hoogtepunt van de smokkel gaf de commandant van de strijdkracht het signaal aan de politiediensten die hun posities hadden verlaten en begon de verdachten te achtervolgen die met de voertuigen waren gevlucht.

Tijdens de achtervolging strijders uitgevoerd met spikes en blokkeert het afvuren van bijzondere maatregelen en slaagde erin de arrestatie van twee verdachten en de inbeslagname van voertuigen 4 15 inclusief zakken met een gewicht van ongeveer 335 kg.

De voertuigen, de verdachte materialen en de twee verdachte ingezetenen van de nederzetting in het Ramat Hovav-gebied (40, 19) in het zuiden werden overgebracht naar de Israëlische politie voor verder onderzoek.


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop