Arrestaties en epileptische aanvallen

De politie stelde 22-cannabisserres in het zuiden bloot: 11,000-zaailingen werden vernietigd

De politie meldt een grootschalige operatie waarbij 11 duizend cannabisplanten vernietigde die werden gevangen in 22-kassen in de zuidelijke provincie.

De grenspolitie van de Israëlische politie en het zuidelijk district vatten twee dagen van operatie samen waarin 22-kwekerijen cannabisplanten bleken te bevatten. Gearresteerde 11,200-verdachten.

Volgens het politierapport is dinsdag een grote handhavingsoperatie afgerond in het zuidelijke district van de Israëlische politie, waar honderden vrijwilligers van de grenspolitie, politie en politie deelnamen aan de samenwerking met de Green Patrol, de natuur- en parkenautoriteit en andere handhavingsorganisaties.

Tijdens de operatie overvielen de troepen een aantal locaties in de Negev, verdacht van het kweken en verhandelen van cannabis. In de activiteit werd 22 geïdentificeerd als medicijnincubators met grote hoeveelheden cannabisplanten.

22 Cannabis Cannabis

22 Cannabis Cannabis

Volgens de politie zijn dit de kassen die in het gebied zijn gevestigd, meestal in gebieden met vuur in het zuiden, terwijl ze met speciale methoden worden gecamoufleerd zodat ze niet worden blootgesteld. In de broeikassen bevonden zich irrigatiesystemen, sproeiers en geconfisqueerde landbouwuitrusting. "Bovendien werd 10 in beslag genomen met een kilogram verdacht materiaal van het cannabistype," zei het.

Een grenspolitiebeambte die de operatie leidde, zei: "Dit is een enorme hoeveelheid zaailingen en materiaal waarvan wordt vermoed dat het een medicijn is met een waarde van honderden miljoenen sikkels. In het licht van de pogingen van de criminelen om drugs te bouwen op afgelegen plaatsen in de Negev, zullen we blijven handelen met alle middelen die ons ter beschikking staan ​​om het fenomeen uit te roeien en de daders voor het gerecht te brengen. "

22 Cannabis Cannabis

22 Cannabis Cannabis

De politie zei in reactie dat "deze activiteit deel uitmaakt van de voortdurende strijd van de Israëlische politie voor het illegale verblijf, het bezit van wapens, het verblijf in Israël en het drugsprobleem, met de nadruk op drugsdealers, kwekers en verdelers van drugs tegen de wet."

Het voegde eraan toe dat "de Israëlische politie vastberaden zal blijven handelen om de wet te handhaven en de openbare veiligheid en beveiliging te beschermen, te allen tijde en overal."

22 Cannabis Cannabis

22 Cannabis Cannabis

22 Cannabis Cannabis


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop