Arrestaties en epileptische aanvallen

Bij de basis: 2,600 Cannabis zaailingen werden gevangen in het zuiden

Duizenden cannabisplanten werden van de ene op de andere dag vernield nadat grenspolitie-officieren een veld hadden buitgemaakt bij de Pelugot-basis in het zuiden van het land, met meer dan NIS 1 miljoen.

Israëlische grenspolitie-officieren ontdekten een veld cannabis met 2,600-boompjes bij de basis van de bedrijven in het zuiden van het land.

De cannabisplant wordt volgens de politie geschat op ongeveer 1,5 miljoen NIS. Hun gewicht volgens het rapport 5 kilogrammen.

Perceptie van cannabisveldbedrijven

"De Israëlische politie blijft vechten tegen drugs terwijl ze middelen investeert om de groei en handel die de volksgezondheid kunnen schaden uit te roeien", zei de politie.

Volgens het rapport hebben grenspolitie-agenten een gebied in de buurt van de Plugot-basis in de buurt van Kiryat Gat overvallen en na het zoeken naar duizenden cannabisplanten in geavanceerde stadia van de teelt gevonden.

Perceptie van cannabisveldbedrijven

De politie zei dat "we een direct verband vinden tussen de illegale teelt van cannabis en landbouwcriminaliteit. Het merendeel van de landbouwuitrusting die in de drugsteeltgebieden te vinden is, blijkt bij de boeren in het zuiden te zijn gestolen. "

Volgens een officier van de grenspolitie die de inval uitvoerde, "zijn onze prestaties dubbel, inclusief het beschermen van de volksgezondheid door het uitbannen van de groei van drugs en het lokaliseren van gestolen landbouwmachines en het versterken van de veiligheid van de boeren in het zuiden."

Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)חדשות
Terug naar boven knop