In Israëlחדשותכלכלה

De nieuwe baan van Aviv Geffen: Presentator Cannabis Medical

Een andere beroemdheid sluit zich aan bij de medische cannabisindustrie in Israël. De controversiële zanger en presentator Aviv Geffen, die heeft verklaard geen cannabis te zijn sinds 17, kondigde zijn toetreding tot de industrie aan als mediaconsultant voor een nieuw bedrijf.

De beroemde zanger en mentor Aviv Geffen zal optreden als een marketing- en imagoconsulent in een nieuw bedrijf genaamd Intelikana, dat geïnteresseerd is in het betreden van de medicinale cannabisactiviteit.

Gefen zal deelnemen aan het opzetten van een marketing- en brandingplan voor het bedrijf en zal zich inspannen om haar cannabisproducten via de media te promoten, meldde Ynet in haar eerste rapport.

Aviv Geffen (foto: Tomer Neuberg, Flash 90)
Aviv Gefen treedt toe tot de cannabishandel (Foto: Tomer Neuberg, Flash 90)

Volgens het rapport zal Geffen een vast maandsalaris ontvangen voor minimaal één jaar, samen met 100 1.000 opties (0.3% van de aandelen van het bedrijf) en extra premies.

Aviv Geffen zei in antwoord op Calcalist dat "Cannabis Medical de heetste trend in de wereld van vandaag is, maar het is een liberale visie van openheid, en in dit opzicht is cannabis niets minder dan een innovatieve revolutie."

Geffen is lid geworden van het cannabisveld, ondanks het feit dat hij geen expert is in het vakgebied, nooit commentaar op het onderwerp heeft gegeven en zelfs verklaard heeft dat hij geen cannabis nodig heeft, hoewel hij de non-incrimination-factuur steunde.

"Ik ben een heel schoon persoon, ik rookde gewrichten tot de leeftijd van 17 en sinds ik paranoia kreeg van grasbloemen raak ik het niet aan", zei hij in een interview in 2013.

In een gesprek met Calcalist-verslaggever Tzali Greenberg merkt Geffen vanochtend op dat hij verzoeken van verschillende bedrijven en investeerders heeft ontvangen, maar hij heeft dit tot nu toe geweigerd en uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen.

"Ik ben omringd door mensen die elke dag medische cannabis nodig hebben en begrijpen wat de werkelijke aantallen zijn", zegt hij. "De aantallen zullen in de nabije toekomst minstens vier keer groeien."

Geffen's public relations bureau weigerde commentaar te geven op Cannabis: "We hebben de initialiteit beloofd aan 2," zei ze.

Op deze manier voegt Geffen zich bij 28 Andere beroemdheden Wie is er het afgelopen jaar al in de cannabisindustrie geweest?


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop