Tips en handleidingen voor de consumentCannabis in het buitenlandGidsen en tipsCultuur, entertainment en vrije tijd

10 Ongeschreven regels voor het gedrag van Kupishops in Amsterdam

Wilt u optimaal profiteren van uw legale cannabiservaring in Nederland? We hebben voor u 10 belangrijke regels opgesteld voor beginners, maar ook voor gevorderden, voor correct gedrag bij Kopishops in Amsterdam.

Teleurgesteld door de verkiezingsresultaten? Wil je wat lucht krijgen met legale cannabis in Amsterdam? We hebben 10 ongeschreven regels opgesteld voor Kupishops in Nederland in het algemeen en in Amsterdam in het bijzonder.

1. Neem contant geld mee!

Neem contant geld mee! Nederland is een van de weinige landen ter wereld die Visa en MasterCard creditcards niet overal respecteren. Sommige van de Kupishops zullen ze accepteren - maar de meesten niet.

2. Koop geen CBD in Kopishops

Voor degenen onder u die producten willen proberen CBD - Het is beter om ze niet in cupcops te kopen. CBD wordt vrij verkocht bij elke apotheek in Nederland, vaak tegen een veel lagere prijs dan bij cupcakes en in een hogere kwaliteit.

3. Zoek naar een cupcake die een kwantumkorting geeft

Er zijn kopishops die 5 gram cannabis verkopen tegen een gereduceerde prijs, terwijl er mensen zijn die een uniforme prijs per gram betalen zonder kwantumkorting, ongeacht hoeveel ze hebben vastgesteld. Afhankelijk van hoeveel je wilt, is dit iets om te overwegen. Vraag in ieder geval geen korting die hoger is dan de geregistreerde prijs - het is niet gebruikelijk en zal nergens toe leiden.

4. Bespaar geld met hasjiesj

In Nederland in het algemeen hennep Veel goedkoper dan bloeiwijze en is van zeer hoge kwaliteit. De beste kwaliteit hasj is ongeveer hetzelfde als de gemiddelde bloeiwijze binnenshuis. Daarom is iedereen die van hasj houdt en geld wil besparen en er nog steeds van wil genieten.

5. Koop geen kant-en-klare verbindingen

Koop geen kant-en-klare gewrichten - gemengde jints kunnen veel tabak bevatten, terwijl de 'pure' wijnen die alleen cannabis bevatten, de overblijfselen kunnen bevatten van de 'bulk' van de potbodem die niemand wil, en geen kwaliteitsbloemen.

6. Kies waar te roken

Er is geen probleem met het roken van gewrichten op straat, zolang het in het centrum is, in woonwijken, is het minder gebruikelijk. Bovendien is het beter om geen joints buiten restaurants te roken.

7. Pas op met tabak

Het is officieel verboden om tabak te roken in Kopishops, tenzij er een apart rookgedeelte is voor tabakrokers. De meeste cupcakes zien tabak in de bas over het hoofd, maar sommige zijn erg voorzichtig en meestal hangen ze een paar tekens over het onderwerp zodat je het niet kunt missen. Veel cupishops hebben tabakssurrogaten die gratis kunnen worden ingenomen - zolang je een redelijk bedrag neemt.

8. Ruimtecakes zijn niet voor beginners

Rokers beginnen? Begin niet met eetbare producten. Mensen die niet gewend zijn aan roken, denken soms dat het gemakkelijker is om cannabis te consumeren bij het eten, maar het is een krachtiger ervaring die niet noodzakelijk geschikt is voor de beginnende consument. Daarnaast is eten moeilijker om de dosering te bepalen, omdat het effect veel langer duurt om te starten in vergelijking met roken.

Met andere woorden, als roken een jacht of twee kan nemen en u zich voldoende voelt, zult u zich niet voldoende kunnen voelen wanneer u eet en in real time stopt.

9. Leg geen eten en drinken aan de buitenkant

Ga niet in een kopishup die eten en drinken verkoopt met eten en drinken van ergens anders. Het was niet acceptabel en het was verstandig om een ​​restaurant binnen te gaan met eten van ergens anders. Het bedrijfsmodel van Copcops is niet alleen gebaseerd op de verkoop van cannabis, maar ook op het eten en drinken dat we ervan dronken toen je in Manch was.

10. U hoeft geen fooi achter te laten

Het is niet nodig om een ​​fooi achter te laten in een cupcup - noch de verkoper noch de serveerster. Het is niet alleen in Copicops, Nederland is erg verschillend van Israël in termen van tips van dienstverleners. De fooi wordt niet automatisch gegeven zoals in het land, maar alleen als je het nodig vindt om dankbaar te zijn. Als je zo'n behoefte voelt, zou een fooi van één euro heel respectabel zijn.

Dat is alles, geniet ervan!

Voor de volledige gids over Amsterdam Klik hier.

De aanbevelingen zijn deels gebaseerd op een lijst met tips gepubliceerd door Hela Ray, een verslaggever van Cannabis Magazine en momenteel werkzaam in de koffiebar van de stad, op de Facebook-pagina Welkom 2 DDAM Wat voor "soft landing" -diensten voor toeristen zorgt.


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop