In de wereldHemp Industriële hennepחדשותlegalisatieCBD (CBD)

Officieel: de wettelijke distributeur in de Verenigde Staten

Geschiedenis: na een paar honderd jaar werd de wet die de groei en marketing van hennep verbood, cannabis met minder dan 0.3% THC en gebruikt voor de industrie, een paar minuten geleden geannuleerd. President Trump heeft de 'Economiewet' ondertekend die de plant in alle opzichten als een landbouwproduct definieert en landbouwers toestaat deze op een gereguleerde manier te laten groeien. En hoe zit het met CBD?

President van de Verenigde Staten Donald Trump Enkele minuten geleden ondertekende de "Economiewet", die voor het eerst naast hervormingen op het gebied van landbouw ook de verwijdering van industriële cannabis omvat (hennep) Uit de lijst met gevaarlijke medicijnen.

Vanaf nu, na honderd jaar verbod, hennep Retourneren is een landbouwproduct op elke manier bij wet. Volgens de definitie is de MV eigenlijk cannabis met minder dan 0.3% van de psychoactieve component van de plantTHC).

De nieuwe wet draagt ​​de toezichthoudende autoriteit over aan het ministerie van Justitie van het ministerie van Justitie aan het ministerie van Landbouw, wat op zijn beurt de teelt en afzet van de producten zal toestaan ​​die onder relatief eenvoudige goedkeuringen vallen en zonder de substantie als een gereguleerd medicijn te behandelen.

Daarmee herstelt de federale overheid een historisch onrecht en herstelt zij haar oude glorie door van cannabis de belangrijkste fabriek in de industrie te maken ("Een opbrengst van een miljard dollar"), Die werd gebruikt voor de productie van papier, textiel, touwen, voedsel, bouw, medicijnen en meer, tot een van de meest verboden stoffen ter wereld.

Tot nu toe hebben de VS de productie van HMP-producten verboden, maar alleen geïmporteerde producten op de markt gebracht, zoals olie of HMP-zaad. Het sluit nu aan bij 25-landen in de wereld, waardoor het in staat was om voornamelijk voedselproducten, cosmetica en textiel te produceren.

In Israël wordt HEPP nog steeds als een gevaarlijk medicijn beschouwd en kan het niet worden gebruikt, behalve de invoer van olie die uit de zaden wordt geproduceerd en niet is ingesloten cannabinoïden, En onlangs ook voor constructiedoeleinden (zie: Huizen uit cannabis in Israël).

Een pilot die momenteel wordt uitgevoerd door het ministerie van Landbouw en het bijbehorende kader Werden gezaaid De pilootvelden in het noorden, midden en zuiden van het land zijn niet in staat om resultaten te produceren als gevolg van fouten in het groeiproces, volgens de informatie die aan het tijdschrift is verstrekt.

Een andere belangrijke betekenis van de nieuwe wet in de Verenigde Staten is dat vanaf nu de niet-psychoactieve molecule in cannabis, CBD, Naar een legaal product in de VS - volgens commentatoren, zolang het alleen wordt geproduceerd van onder toezicht staande fabrieken die voldoen aan de normen uiteengezet in de Economische Wet.

Tegelijkertijd is er een federale wet die, net als de Israëlische wet, bepaalt dat elk onderdeel van cannabis een gevaarlijke en verboden drug is. Het is daarom mogelijk dat de kwestie van de wettigheid van CBD uiteindelijk de rechter zal bereiken die zal moeten beslissen.

Sommigen beweren ook dat het feit dat pas onlangs bevestigd Het eerste cannabisgeneesmiddel van de FDA, eentje met 99.9% CBD, zal leiden tot druk van het farmaceutische bedrijf, met lobbywerk dat ervoor zorgt dat het ingrediënt niet vrijelijk wordt verkocht.
.
Als CBD in de Verenigde Staten inderdaad legaal is, zij het beperkter en alleen met de goedkeuring van het Ministerie van Landbouw, zal de maatregel waarschijnlijk de hele wereld beïnvloeden en een marktwaarde van 20 miljard creëren door 2022, volgens een onderzoek van het Brightfield Institute.

In Israël heeft de kwestie van de wettigheid van het CBD onlangs de rechtbank ter terechtzitting berecht In de petitie Ingediend door medicinale cannabispatiënten die CBD-producten uit het buitenland importeerden. De rechter was overtuigd door de argumenten van het Ministerie van Volksgezondheid en verwierp de petitie. Een verzoekschrift aan het hooggerechtshof kan binnenkort worden ingediend.

bijwerken: Kort na publicatie Informeerde de FDA, De Amerikaanse Food and Drug Administration, zei dat CBD illegaal zou blijven, zelfs als het zou worden geproduceerd uit de HEMP-fabriek. "Alle elementen van cannabis zijn illegaal, ongeacht de bron waaruit ze zijn gemaakt", zei hij.

Voor de laatste updates over CBD Klik hier

Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop