Tips en handleidingen voor de consumentKookgidsen en receptenGidsen en tips

Tisti Cannabis: alle geheimen van de groene keuken - op één Facebook-pagina

Cannabis Milkshake, Hummus Cannabis of Hamburger Cannabis - de video's die je alles leren wat je moet weten om cannabisgerechten te bereiden.

Hoewel er tientallen gidsen en recepten zijn voor de bereiding van cannabisgerechtenHier bijvoorbeeld) - er is altijd enige bezorgdheid voordat je dit doet, meestal naast de vraag 'Maar hoeveel cannabis zet je in?'.

De reden voor deze zorg is dat de consumptie van cannabis in voedsel, via de maag, aanzienlijk verschilt van de consumptie door roken, verdamping Of zelfs olie.

In tegenstelling tot de rookconsumptie die leidt tot een relatief snelle high-speed pic gevolgd door een sterke daling van het effect, komt de Peake wat betreft eten veel later en duurt langer.

Een persoon die bijvoorbeeld een Cannabis-cookie eet en na een uur geen effect voelt, kan in de verleiding komen om nog een cookie te eten zonder zich te realiseren dat de eerste net invloed begon te krijgen.

Deze situaties veroorzaken soms paniekaanvallen en angst, ongewenste gedachten en een algemeen gevoel van angst en hulpeloosheid. Trouwens, in dit geval is het het beste om te drinken, te eten, te douchen en op je rug te liggen (niet noodzakelijk in deze volgorde).

Dus om de hoeveelheden niet te verwarren, een nieuwe Facebook-pagina genaamd 'Knadis, Wat eigenlijk de 'titist' van cannabis is, zal je een video leren na een video over het bereiden van met cannabis verrijkt voedsel - met precieze en aanbevolen hoeveelheden.

Omdat je eenvoudig het meeste voedsel in je zelfgemaakte receptenboek in Cannabis kunt veranderen, simpelweg door het toevoegen van cannabisboter - de eerste en belangrijkste gids is hoe je cannabisboter kunt maken (Zie hier).

Maar dat is niet alles. De pagina bevat tientallen video's verdeeld in categorieën bakken, koken en drinken, inclusief recepten voor honing-cannabis, cannabis milkshakes, Oreo-wietkoekjes, kaas-cannabisfondue, hamburger-cannabis, hamburger en meer.

Alle video's zijn te vinden hier, Maar hier zijn enkele van de meest prominente (vergeet alleen niet de graden te vertalen naar Celsius):

Choco Cannabis:

Guacamole Cannabis:

Oreo Cannabis Cookies:

Pasta Cannabis:

Koffie Cannabis:

Cannabis Pancakes:

Cannabis Burger:

Tequila Cannabis:

Cannabis Ice Cream:

Zie ook:
Eet cannabis: 4 Tips voor de eerste keer
Cannabis Food: 4 Gemeenschappelijke fouten voor beginners


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop