meningen

Yaron London: "Ik rook af en toe cannabis; Discriminatie is domheid "

Wie al jaren pleit voor de legalisering van cannabis en niet-criminalisering van drugsgebruik in het algemeen, sprak met verslaggever Network Paz Robinson na het leren van de beslissing om te stoppen criminaliseren cannabis consumenten in Israël. "Het is het einde van domheid," zei hij, vertellen van zijn ervaring om het te gebruiken.

Yaron Londen, Een van de ervaren journalisten in Israël en een van de pioniers in hen, heeft in het verleden meer dan eens verklaard Voor de legalisatie van cannabis וNiet-inbrenging van drugsgebruik - en wijdde meer dan eens veel ruimte aan zijn onderwerp in zijn programma Londen en Kirschenbaum. Nu, met de verwachte verandering in cannabis consumentenwetgeving in Israël, heeft Londen ook zijn persoonlijke ervaring gemeld.

In een interview met het netwerk van het netwerk, Paz Robinson, maakt Londen duidelijk dat hij niet alleen belastende harddrugs, maar ook cannabis ondersteunt. "Dat is het einde van domheid. Ik begon mezelf al jaren 30 over deze kwestie uit te drukken. De drugsmarkt in het algemeen is een markt voor verkopers. Zodra je niet toegeeft aan de markt, beginnen verkopers te knipogen, vals te spelen en gebruiken veel mensen gemakkelijk en harde medicijnen en proberen ze dan te dwingen niet te gebruiken, ook al is het onmogelijk om dat te doen. '

"Staten investeerden miljarden, en hoe groter de handhaving, des te meer crimineel het netwerk, de productie en de distributie van drugs," zei hij. "In feite heeft de westerse cultuur zich overgegeven. Wat moet worden gedaan is belangenbehartiging. Ik ben zelf geen stel, hoewel ik af en toe rook en rook, maar zelden. Ik geef de voorkeur aan een glas whisky en bewonder de drugsslavernij niet, maar de maatschappij heeft het waarschijnlijk nodig, zowel alcohol als drugs, hebben ontspanning nodig. "

"We moeten de nieuwe beslissing in informatie en training begeleiden," benadrukte hij. "Ik bewonder de medische verlossing die cannabis met zich meebrengt niet. Denk dat het geweldige eigenschappen heeft, maar bedenk dat medicijnen niet goed zijn. Gemeten afmetingen hiervan zijn onschadelijk en kunnen een vervanging zijn voor synthetische kalmerende, verzachtende en blije, maar het gebruik is niet goed. Dit moet vergezeld gaan van een intelligente boodschap, maar niet bang maken, belasten en consumenten binden aan de criminele wereld. "

"Zodra je het gras afdwingt, ontwikkel je netwerken van smokkelaars die criminelen worden," voegde hij eraan toe. "Mensen die nooit zijn betrokken bij criminele activiteiten dwingen hen bijna om criminelen te zijn. Dit alles gaat gepaard met een knipoog. Iedereen weet dat iedereen gebruikt, inclusief belangrijke, gerenommeerde mensen, en zegt vervolgens dat Lapid moet liegen wanneer hij wordt gevraagd 'Heb je gerookt?' Vertel de waarheid, je hoeft niet te liegen. Dit knipoogje vergiftigt de samenleving en de cultuur. '

London zei ook dat hij sprak met zijn kinderen en kleinkinderen, die zeiden dat ze had geëxperimenteerd met cannabis: "Ik rookte en die haar kinderen en kleinkinderen gezegd. Geen behoefte om Interessant is enthousiast te krijgen, betekent dit niet dat je rebel, hoef je niet de rechter te brengen aan de wereld, is het niet de sociale rechtvaardigheid en menselijkheid rij. Het is gewoon Marion, "besloot hij.


Je podium!

Wilt u opiniekolom publiceren?


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)Terug naar boven knop