meningen

Yaron London: "Ik rook af en toe cannabis; Discriminatie is domheid "

Degenen die al jarenlang pleitten voor de legalisering van cannabis en het niet-belasten van het gebruik van drugs in het algemeen, spraken met de verslaggever van Reshet Paz Robinson toen hij hoorde van het besluit om cannabisgebruikers in Israël niet langer te belasten. "Het is het einde van domheid," zei hij, vertellen van zijn ervaring om het te gebruiken.

Yaron Londen, Hebben de veteraanjournalisten in Israël en de pioniers van hen meer dan eens verklaard Voor de legalisatie van cannabis enNiet-inbrenging van drugsgebruik - en wijdde meer dan eens veel ruimte aan zijn onderwerp in zijn programma Londen en Kirschenbaum. Nu, met de verwachte verandering in cannabis consumentenwetgeving in Israël, heeft Londen ook zijn persoonlijke ervaring gemeld.

In een interview met het netwerk van het netwerk, Paz Robinson, maakt Londen duidelijk dat hij niet alleen belastende harddrugs, maar ook cannabis ondersteunt. "Dat is het einde van domheid. Ik begon mezelf al jaren 30 over deze kwestie uit te drukken. De drugsmarkt in het algemeen is een markt voor verkopers. Zodra je niet toegeeft aan de markt, beginnen verkopers te knipogen, vals te spelen en gebruiken veel mensen gemakkelijk en hard medicamenten en proberen ze dan te dwingen ze niet te gebruiken, ook al is er geen mogelijkheid om dat te doen. '

"Staten investeerden miljarden, en hoe groter de handhaving, des te meer crimineel het netwerk, de productie en de distributie van drugs," zei hij. "In feite heeft de westerse cultuur zich overgegeven. Wat moet worden gedaan is belangenbehartiging. Ik ben zelf geen stel, hoewel ik af en toe rook en rook, maar zelden. Ik geef de voorkeur aan een glas whisky en bewonder de drugsslavernij niet, maar de maatschappij heeft het waarschijnlijk nodig, zowel alcohol als drugs, hebben ontspanning nodig. "

"We moeten de nieuwe beslissing in informatie en training begeleiden," benadrukte hij. "Ik bewonder de medische verlossing die cannabis met zich meebrengt niet. Denk dat het geweldige eigenschappen heeft, maar bedenk dat medicijnen niet goed zijn. Gemeten afmetingen hiervan zijn onschadelijk en kunnen een vervanging zijn voor synthetische kalmerende, verzachtende en blije, maar het gebruik is niet goed. Dit moet vergezeld gaan van een intelligente boodschap, maar niet bang maken, belasten en consumenten binden aan de criminele wereld. "

"Zodra je het gras afdwingt, ontwikkel je netwerken van smokkelaars die criminelen worden," voegde hij eraan toe. "Mensen die nooit zijn betrokken bij criminele activiteiten dwingen hen bijna om criminelen te zijn. Dit alles gaat gepaard met een knipoog. Iedereen weet dat iedereen gebruikt, inclusief belangrijke mensen, die een reputatie hebben, en dan zeggen dat Lapid moet liegen als hem wordt gevraagd: 'Heb je gerookt?' Vertel de waarheid, je hoeft niet te liegen. Dit knipoogje vergiftigt de samenleving en de cultuur. '

Londen zei ook dat hij met zijn kinderen en kleinkinderen had gesproken, die hem al hadden verteld dat ze Cannabis hadden meegemaakt: "Ik rookte ook, en sommige van mijn kinderen en kleinkinderen zeiden. Je hoeft er niet enthousiast van te worden, het betekent niet dat je in opstand komt, je brengt geen gerechtigheid naar de wereld, het is geen sociale rechtvaardigheid noch een boodschap aan de mensheid. Het is gewoon Marion, "besloot hij.


Je podium!

Wilt u opiniekolom publiceren?Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop