meningen

Uw medische cannabis is helemaal niet medisch

In Israël zijn er medische cannabismaatschappijen die verondersteld worden cannabis van hoge kwaliteit te leveren aan patiënten. Ondanks de opgeblazen naam en onder de 'medicinale' indruk groeien gewone planten op die niet altijd voldoen aan de basisvoorwaarden voor kwaliteitscontrole. Cannabis medische echte kwaliteit kan alleen van eigen bodem komen, zoals in Canada, en hier zijn 5 redenen waarom:

In de staat Israël ontwikkelt 8 de voorbije tien jaar een medicinale cannabiskwekerij en levert cannabisbloemen en producten die daarvan zijn afgeleid aan 25,000-patiënten met een vergunning van het ministerie van Volksgezondheid.

Omdat deze producten aan patiënten worden toegediend als een integraal en zelfs exclusief onderdeel van de behandeling van de ziekte of het syndroom waaraan zij lijden, moeten deze producten voldoen aan de hoogste productie- en controlestandaarden, zoals die is goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid. Het is ook in feite wat hen de reputatie geeft van "medicinale cannabis".

Kwaliteit van medicinale cannabis
"Onnodige goederen" - Patiënten klagen over de kwaliteit van het medicijn

Allereerst is het belangrijk om te onthouden dat cannabis "medisch" alleen maar cannabis is. Voordat we praten over waar en hoe het te laten groeien, is cannabis een plant Medische eigenschappen en eigenschappen Die werd gebruikt voor medicijnen Van oude tijden Zonder zelfs op te groeien op een boerderij die 'medische boerderij' wordt genoemd.

Daarom is het enige doel van boerderijen die in Israël werken, planten te geven Ideale groeicondities Om maximale resultaten te bereiken in termen van de hoeveelheid werkzame stoffen, de medische waarde en de afwezigheid van materiaal- of schimmelresiduen.

Dus als dat het hele verhaal is, waarom is er dan geen echte medicinale cannabis in Israël?

"Medisch", maar niet echt

Cannabis, waarvan wordt verondersteld dat het als wondermiddel wordt gebruikt, moet voldoen aan de hoogste standaard van "natuurlijke remedie" of "botanische remedie".

Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)WIE) Definieert exacte normen onder normen GAP (Good Agricultural Practice), en GMP (Good Manufacturing Practice), met volledige informatie over alle voorwaarden die nodig zijn voor een veilig en uniform gebruik van een botanisch medicijn.

In landen als Nederland en Canada is er een overheidsinstantie die actief en systematisch alle stadia van productie, levering, voorraadbeheer en opbrengsten van cannabisbedrijven bewaakt, zoals standaard is in de farmaceutische wereld. De noodzakelijke nadruk in deze normen is handhaving Schriftelijke procedures Gedurende het gehele proces en het beschikbaar houden van alle informatie in een georganiseerd archief om fouten te beoordelen, indien gedetecteerd.

Cannabis Medical - veroorzaakt een afname van alcoholgebruik en van het aantal zelfmoorden
Cannabis Medical - wordt verondersteld te voldoen aan de normen van "botanische geneeskunde"

In Israël bestaat er echter geen medische norm of kwaliteitscontrole en kennisbehoud, omdat er geen centrale instantie is om de medische torens te bezoeken, behalve de Unit for Medical Cannabis van het ministerie van Volksgezondheid, die geen onderscheid maakt tussen links en rechts in de hennepteelt of kwaliteitscontrole.

Het gebrek aan controle en standaardisatie leidt tot de situatie waarin het uiteindelijke product dat door veel patiënten in Israël wordt ontvangen, niet goed groeit en niet voldoet aan de normen van een botanisch medicijn en daarom niet als medicinale cannabis moet worden beschouwd. Bovendien presenteert het ministerie van Volksgezondheid vanaf vandaag geen geschenk of distributie van medicinale cannabis volgens voldoende strenge normen, die zelfs schade kunnen veroorzaken.

Dus hier zijn 5 redenen waarom er echt medicinale cannabis is in Israël:

1. Temperatuur en vochtigheid

Een zeer belangrijke voorwaarde voor de normale ontwikkeling van cannabis, die essentieel is voor het tegengaan van schimmelschimmige toxiciteit en het verhogen van de hoeveelheid actieve stoffen, is het handhaven van de juiste niveaus van cannabis. Temperatuur en vochtigheid In de groeiruimte.

Blijf 60 Vochtig houden - een te hoge luchtvochtigheid leidt tot de ontwikkeling van een dodelijke schimmel voor bloemen (van: "14 Tips om u gemakkelijk hydro te laten groeien")
Een te hoge luchtvochtigheid veroorzaakt de ontwikkeling van een dodelijke schimmel op de bloemen

De medicinale cannabisboerderij, die nu zijn producten in een open veld of in een openluchtkas laat groeien - en vooral als het gaat om het koken van Israël gedurende een groot deel van het jaar - biedt plantomstandigheden Welke niet kan worden geregeld Op het vereiste niveau, dat het eindproduct beschadigt en leidt tot gevallen van schimmelvorming.

2. Hoeveelheid en kleur van straling

Volgens de Cannabis Medical GAP in Nederland, om medicinale cannabis te laten groeien en de concentratie van werkzame stoffen te beheersen, Hoeveelheid en kleur van het licht Waarop de planten worden blootgesteld.

In thuis groeien LED-verlichting Geavanceerd, je kunt nauwkeurig definiëren hoeveel licht planten krijgt en wat er zal zijn variëren Over het lichtspectrum (alle golflengten aanwezig in de witte kleur).

Deze twee parameters kunnen niet worden beheerst door externe groei als medicinale cannabis groeit in Israël, die niet aan de definities voldoet en ook de kwaliteit van het eindproduct schaadt.

3. Sproeien en ongediertebestrijding

De cannabis die vandaag de dag op Israëlische boerderijen is gegroeid, is besproeid met een verscheidenheid aan materialen, zowel organisch als chemisch. Dit is natuurlijk om de eenvoudige reden Welke niet kan worden gecontroleerd In plagen in kassen, en zeker niet in een volledig open omgeving, zeker in ons land vol met plagen.

Door gebrek aan regelgeving gebruiken telers gevaarlijke materialen
Telen op een boerderij vereist sproeien en ongediertebestrijding, wat gevaarlijk kan zijn en de kwaliteit van de plant kan schaden

Volgens de WHO-normen is een veilig te gebruiken botanisch medicijn een medicijn Helemaal schoon Bestrijdingsmiddelen, zware metalen, bacteriën, schimmels en gist - een resultaat Welke niet kan worden bereikt Groeien in de kas en natuurlijk niet in de open lucht.

4. Kooldioxide

Cannabis bloeiwijzen van maximale kwaliteit, waaruit verschillende extracten kunnen worden bereid in een hoge concentratie, alleen toename van de concentratie Kooldioxide Lang en stabiel in de lucht.

In de open lucht op de Cannabisboerderij in Israël is de concentratie van carbonaat niet hoog genoeg en krijgen de bloemen niet de nodige "golven" die kunnen worden gegenereerd in een tent van een thuishuis door de lucht te pompen en de koolstofdioxidevoeder te openen.

Dit effect is echter niet "destructief", maar voorkomt zeker dat de kwaliteit van het gewas het maximaal haalbare bereikt.

5. De lengte van de dag en de lichturen

Een andere belangrijke parameter die niet kan worden geregeld of aangepast in een buiten de boerderij aanwezige fokkerij, is de dagelijkse lengte van de planten in termen van uren duisternis en licht.

De snelheid van het licht in Israël is optimaal voor het kweken van cannabisplanten in vrij beperkte perioden, wanneer dat meestal het geval is Te veel lichturen Die voorkomen dat planten op de best mogelijke manier bloeien.

Cannabisplanten in externe fokkerij (from: "Without Control: 6 Redenen waarom er geen medicinale cannabis in Israël is")
Een lange dag onder de zon - een gebrek aan regeling van uren duisternis

Samenvattend kan worden gesteld dat een open veld onder de zon of zelfs in een kas, Staat niet toe De planten hebben de optimale groeicondities die ze nodig hebben, dus het is onmogelijk om in deze methode een "medische" cannabis van de maximale kwaliteit te kweken.

Om deze reden is het kweken onder bollen de gebruikelijke methode in Nederland, Canada en de Verenigde Staten voor de teelt van medicinale cannabis en zelfs in zonnige landen als Californië. Medicinale cannabis wordt ook vaak gebruikt in gezichtstumoren. Maar in Israël, zoals in Israël, groeit iedereen op de een of andere manier 'medicinale cannabis' in de zon.

De auteur van het artikel is Maor Cohen, een expert in het kweken van planten en eigenaar van de "Integrale hydrocultuur'


Zie meer:
10 Tips voor het kweken van cannabis thuis
12 Tips voor het kweken van cannabis buiten


Je podium!

Wilt u opiniekolom publiceren?Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop