Thuis groeienExterne groeiNaar de torenGidsen en tipsGidsen voor de beginners toren

Hoe te kiezen tussen het uit elkaar groeien en het groeien van gezicht: 6 belangrijke verschillen

Een van de eerste vragen voor iedereen die overweegt om een ​​cannabisplant te beginnen, is om hem binnen of buiten te kweken. Dus net voordat u beslist, zijn hier enkele belangrijke dingen om te overwegen.

Heel wat cannabisgebruikers hebben het zat Prijzen van cannabis op de markt En hebben besloten om zelf te gaan groeien, worden geconfronteerd met de vraag: is het beter om de tumor binnen of buiten uit te voeren?

De waarheid is dat er niet echt een eenduidig ​​antwoord op deze vraag is, omdat elke toren zijn eigen overwegingen heeft die voortvloeien uit vrije ruimte, vrije tijd, budgetten, risico's en meer.

Voor degenen die debatteren, en net voordat ze beslissen, hier zijn enkele significante verschillen tussen Cannabis groeit thuis Bekend als "Indor"Cannabis groeit buiten Bekend als "Outdoor" - ze zijn zeer wenselijk om rekening te houden.

1. Bron van energie

Interne groei tegen externe groei: energiebron

Interne groei in het huis Vereist het gebruik van een aantal apparaten die afhankelijk zijn van de aansluiting op het lichtnet (de belangrijkste is natuurlijk De tumor), Echter Externe groei Waar de natuurlijke zon regelmatig schijnt (in de meeste delen van de wereld) en alle benodigde lichtenergie levert.

Hoewel er de afgelopen jaren positieve veranderingen zijn opgetreden in het energieverbruik van gloeilampen, zoals revolutie LED-lampen Wat de energieverbruikskosten verlaagt, kan gerust gesteld worden dat groei van elkaar aanzienlijk het energieverbruik vermindert en ook de milieuschade minimaliseert die gepaard gaat met kunstmatige energieproductie.

2. Initiële kosten

Kosten van groei van cannabis

Naar aanleiding van het vorige deel, voor cannabisgroei Thuis Een relatief dure eerste aankoop is vereist voor "Base producten(Een aangewezen groeilamp, blazer, ventilator, koolstoffilter enz.) Die de ideale groeiomstandigheden garandeert.

Omgekeerd, groei buitenshuis De initiële kosten worden aanzienlijk verlaagd, omdat alles wat nodig is voor groei en gezonde groei van cannabis afkomstig is van de natuur.

3. timing

Interne groei tegen externe groei: timing

Manoeuvreer uren licht en donker tijdens Interne groei Geeft de teler de mogelijkheid om minstens 3-4 verschillende groeicycli gedurende één jaar uit te voeren,Externe groei In de open lucht zou de toren geduldig moeten wachten tot de seizoenen voorbij zouden gaan, zodat de planten zouden gaan bloeien.

Theoretisch is het mogelijk om planten in een externe teelt te laten bloeien, maar de zaak vereist een regelmatige en dagelijkse zorgvuldige observatie van de duisternis van de ruimte, een procedure die voor sommige torens problematisch kan zijn. Kan ook worden gebruikt Automatische soorten cannabis Wiens bloei niet afhankelijk is van de tijden van licht en duisternis, maar het lijdt geen twijfel dat dit een ernstige beperking is.

4. Controle van groeiomstandigheden

Interne groei tegen externe groei: beheersing van de groeiomstandigheden

Cannabis plant groeit In het huis Geniet van een gecontroleerde omgeving: de airconditioner in de kamer zorgt voor de ideale groeitemperatuur, een werkende ventilator zorgt voor luchtverplaatsing in de ruimte en de lamp levert de lichtenergie die nodig is voor vitale groei.

omgekeerd In buitenlandse groei De toren is afhankelijk van Moeder Aarde en de krachten van de natuur, en hoewel cannabis over het algemeen goed kan groeien onder de klimatologische omstandigheden van de meeste regio's van de aarde (inclusief Hier in Israël), Soms kunnen er bepaalde situaties zijn die de groei en ontwikkeling kunnen schaden: bijzonder harde wind, extreme zon, hevige regen, hagel of sneeuw zijn slechts enkele van de voorbeelden.

5. Zorg en onderhoud

Interne groei tegen externe groei: zorg en onderhoud

Cannabis is een plant die van veel zon houdt, dus een van de belangrijkste factoren bij het kweken van cannabis is natuurlijk lichte energie. Als je terug bentExterne groei De plant ontvangt (in de meeste gevallen) een royale hoeveelheid licht die rechtstreeks uit de hitte komtInterne groei Vertrouw op kunstmatige verlichting, resulterend in de noodzaak om verschillende technieken te gebruiken (zoals Ties, knijpen, SCROG, SOG, Etc.) om de groeimodus te manipuleren en een maximaal gebruik van lichtverstrooiing in de ruimte te verzekeren.

Externe groei kan echter betrekking hebben op het omgaan met verschillende "storingen" die op zijn minst algemeen voorkomen in de gezichtsteelt (zoals bepaalde soorten plagen of DierenWel kan worden gezegd dat de meeste cannabisteelt buiten de stad minder betrokkenheid vereist.

6. Privacy en vertrouwelijkheid

Een stap verder: houd politieagenten (en dieven) dus uit uw tuin

Zolang de Israëlische politie doorgaat Om burgers te arresteren Wie thuis planten kweekt, zal de groeiende liefhebbers van het land gedwongen worden om door te gaan Blijf geheim Max.

Cannabis groeit thuis Hiermee kan de toren de blootstellingsgraad van het project vrijwel volledig beheersen: het kan producten gebruiken die het geurgevaar verminderen (zoals het installeren van een koolstoffilter of het gebruik van Bij het neutraliseren van geuren ), Om problemen zoals lichte lekkage op te lossen en over het algemeen te vermijden dat vrienden tijdens de periode voorafgaand aan de oogst worden uitgenodigd.

inCannabis groeit buiten Aan de andere kant kan het risico van blootstelling worden geminimaliseerd door de tumor in een afgelegen en geïsoleerd gebied van mensen te plaatsen. Maar aangezien dit een open gebied is (dat in de meeste gevallen ook een openbare ruimte zal zijn), bestaat nog steeds het gevaar dat de tumor wordt blootgesteld aan toevallige passanten, of zelfs Een politie-kapitein informeren Om zijn neus in de privétuin te duwen.

Tot slot moeilijk om ondubbelzinnig een methode van de groeiende voorkeur omdat zoals reeds vermeld elke toren heeft persoonlijke overwegingen van zijn vast te stellen, maar als je nog steeds volhouden tot de conclusie dat het waarschijnlijk wordt veroorzaakt door de criminele en het gevaar van blootstelling zullen degenen zijn die de balans zal bepalen - en dus voor de hand liggende conclusie is dat vandaag de dag Israël, dat niet het geval is ook grote gebieden volledig losgekoppeld komst van vreemdelingen (en omdat het weer is niet altijd optimaal), bij voorkeur waarschijnlijk groeien cannabis thuis - wat zou typisch ook de productie van hogere kwaliteit en soms zelfs grotere hoeveelheid.

Ondanks het aanzienlijke significante nadeel van de groei in eigen land in vergelijking met externe groei in termen van de kosten van aanschaf en exploitatie van de eerste apparatuur, die ten minste 800 NIS kan bereiken, en gemiddeld genomen Naar meer dan 1,500 NIS En toch lijkt het er nog steeds op dat de besparingen voor bloemen veel groter zijn en daarom lucratief.

Zie meer:
5-methoden voor het ruiken van marihuana-geur uit de kamer
Tips voor het verhogen van de hoeveelheid trapezieën in cannabis
Anatomie van cannabis: delen van de plant


Het groeikanaal

Cannabis groeigidsenCannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop