Gidsen en tipsGidsen voor de beginners toren

Het eerste cannabisboek in Hebreeuws - gratis

De stijging in het eerste Hebreeuwse boek - lees gratis. Terwijl u een dozijn gedetailleerde handleidingen kunnen vinden hennepteelt meer en minder bekende Guide is de meest uitgebreide cannabis groeiende boek uitgegeven door Simisu, professionele cannabis Tower verzameld jaar geleden alle bestaande kennis in het Hebreeuws en te concentreren in een geheel groei boek.

Groeiende gidsen van Cannabis Magazine, Onder leiding van "Volledige gids voor het kweken"Ze zijn zeer gedetailleerd en is te vinden in alle nodige informatie om de toren beginner, geavanceerde en meest professionele experts. Officieel groeiforum U kunt een nog breder informatie te vinden en te overleggen met deskundigen een goede groei in Israël.

Cannabisgroeiboek

Maar zelfs vóór de opening Cannabis Magazine over 5 jaar geleden, het grootste deel van de Israëlische telers zich op één boek publiceerde hennepteelt gratis online en geproduceerd door te surfen op een site lid jokers joint.co.il Wie noemde zichzelf "Simisu".

Simisu's groeiplaat - het eerste Hebreeuwse boek dat cannabis is geworden - is sindsdien de Israëlische Bijbel geworden van de cannabistelers in Israël en daarom, zelfs als je al alles hebt gelezen over dit onderwerp, moet je de handleiding doornemen om er zeker van te zijn dat je niets gemist hebt.

"Ik hoop dat deze gids zal zoveel mogelijk mensen te helpen en het bevorderen van het bewustzijn van de noodzaak tot verandering wetten en de houding van deze prachtige plant," legt Simiso.

Hier is het hele groeiboek voor uw referentie:

https://www.xn--4dbcyzi5a.com/wp-content/PDF/SimisuGuide-V52.pdf


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop