Gidsen en tipsGidsen voor de beginners toren

Het eerste cannabisboek in Hebreeuws - gratis

Het eerste boek van groei in het Hebreeuws - gratis lezen. Terwijl u een dozijn gedetailleerde handleidingen kunnen vinden hennepteelt meer en minder bekende Guide is de meest uitgebreide cannabis groeiende boek uitgegeven door Simisu, professionele cannabis Tower verzameld jaar geleden alle bestaande kennis in het Hebreeuws en te concentreren in een geheel groei boek.

Groeiende gidsen van Cannabis Magazine, Onder leiding van "De volledige gids voor groeien"Ze zijn zeer gedetailleerd en je kunt alle informatie vinden die je nodig hebt voor de beginner, de gevorderde en de meest professionele. Het officiële groeiforum U kunt nog uitgebreidere informatie vinden en overleggen met de beste gewasdeskundigen in Israël.

Cannabis groeiboek

Maar zelfs voordat het Cannabis magazine jaren geleden werd geopend over 5, vertrouwden de meeste Israëlische telers op één boek dat cannabis groeide en dat gratis op internet werd gepubliceerd en geproduceerd door een surfer die lid is van de Slatanim-site joint.co.il Wie noemde zichzelf "Simisu".

Vertel groei van Simiso - het is het eerste boek in het Hebreeuws grenzen groei van de cannabis - is sindsdien uitgegroeid tot Israël Bijbel kwekers in Israël en dus zelfs als je alles over dit onderwerp gepubliceerd hebt gelezen, moet je door de handleiding om ervoor te zorgen om niets te missen.

"Ik hoop dat deze gids zal zoveel mogelijk mensen te helpen en het bevorderen van het bewustzijn van de noodzaak tot verandering wetten en de houding van deze prachtige plant," legt Simiso.

Hier is het hele groeiboek voor uw referentie:

https://www.xn--4dbcyzi5a.com/wp-content/PDF/SimisuGuide-V52.pdf

Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)Terug naar boven knop