Hasj en extractenTips en handleidingen voor de consumentGidsen en tips

Magisch poeder: wat is cannabis Keefe?

Wat is de bron van de "surround", droge hasj, die zo gewoon is in de Arabische wereld?

Als we duizenden jaren terug een moment in de geschiedenis teruggaan, lang voordat mensen zich druk maakten over zaken als 'Wat is BHOWe ontdekken dat de meest gebruikelijke methode om de cannabisplant in de meeste culturen van de wereld te extraheren bestond uit droog zeven van de grondstof door een net of een ander accessoire om als zeef te gebruiken. Het resultaat was "Keefe"- dit zijn eigenlijk de kristallijne triglyceriden die de bloemen en bladeren van de plant bedekken De laatste stadia van de bloei Van de groeicyclus.

hen Tricomot Ze staan ​​bekend als kleine "harsfabrieken" die de " cannabinoïden En de rapen De begeerde. Vergelijkbaar met eenvoudige extractietechnieken zoals "Ice-methode"De" surround "wordt beschouwd als een organische methode, een zeer basale" low-tech "die de meeste eigenschappen van de cannabisplant behoudt.


De "surround", wat betekent "plezier" of "plezier" in bepaalde Arabische dialecten, heeft voornamelijk te maken met cultuur en de manier waarop het wordt geproduceerd Gemeenschappelijke hasj in Arabische landen, Waar op veel plaatsen het poeder wordt verdicht voor eenvoudiger opslag en transport. In tegenstelling tot de gewone Arabische hasj, ondergaat het circus echter niet het compressiestadium in kwestie, een proces dat het profiel van de trichomen enigszins kan aantasten.

De meeste extractors die de kwaliteit en de kracht van hun plezier waarderen, bewaren dit poeder zonder compressie, in een pot of glazen fles (om oxidatie te voorkomen) en proberen zoveel mogelijk het materiaal te bewegen en te schudden tot het uiteindelijk wordt gebruikt. Winkels Cannabis bepaalde VS en Europa bieden hun klanten vingers Keefe minuten doet denken aan een chocoladereep (zoals een winkel in San Francisco in de afbeelding hieronder) - Sommige mensen zullen beweren dat dit product voldoet aan de definitie van een "hash", vanwege de vorm en textuur, maar technisch gezien is er een duidelijke lijn Die "Kif" en "hasj" scheidt.

In feite, zoals we eerder al zeiden, zijn veel soorten oude school-cannabis, zoals de meesten van ons weten, feitelijk geperst kefisch poeder. Deze dichtheid zorgt ervoor dat de tritomen uiteenvallen en samenvloeien tot de beroemde hasjachtige stukken die we gewend zijn van landen als Marokko, Libanon of Afghanistan.

Keefe mooie is dat het niet in de toevoeging van THC alleen, of wat is de winning van specifieke cannabinoïde of prooi, integendeel - hier het eindproduct verkregen zal vrijwel alle materialen geproduceerd door Htricomot bevatten. Dit komt omdat de meeste extractiemethoden aanvullende materialen gebruiken om de trichomen en de plant te scheiden (zoals de hasj bereiden in de ijsmethode, of Met butaangas), Kan dat schade aan de delicate terpenen veroorzaken en soms zelfs een aantal cannabinoïden beschadigen. Het proces van het filteren van de grondstof en het bereiden van de Kiefing vereist daarentegen (in de meeste gevallen) geen combinatie van deze stoffen en als gevolg daarvan zal de samenstelling van de cannabinoïden en transpenen die in het eindproduct worden verkregen, voller en rijker zijn.

"Finger Keefe" in San Francisco
"Finger Keefe" in San Francisco

Uitstekend geschikt voor medicinale cannabispatiënten

Is uitstekend voor patiënten die hun medicijn willen roken, maar ze willen ook de meeste THC (of een andere verbinding) krijgen die kan worden verkregen uit zo min mogelijk ambities. Patiënten die lijden aan misselijkheid of pijn zullen in staat zijn om een ​​snellere opluchting te bereiken als ze hogere hoeveelheden THC, CBD en andere cannabinoïden zoeken, vergeleken met de hoeveelheid die ze in het lichaam zouden steken door inademing van de normale bloeiwijze. Volgens het principe van "Effect van entourage"Een bredere en completere samenstelling van terpenen en cannabinoïden kan zeker een sterker en beter effect geven.

Natuurlijk, hier is het raadzaam om rekening te houden met de ervaring en de persoonlijke geschiedenis van elke patiënt met deze ingrediënten voor consumptie, omdat op het moment dat de patiënt zal men weten te profiteren van het feit dat sommige ambities van het individu aan de gewenste verlichting te verkrijgen en gaat u zoals gewoonlijk met zijn dag - voor een andere patiënt aspiraties kan te sterk - en dus nieuwe algemene aanbeveling voor patiënten is om te beginnen met iets dat rust en observeren geleidelijk de impact.

In de Verenigde Staten zullen veel commerciële fokkers tegen een gereduceerde prijs of zelfs hun stekken en oogstresten verkopen aan groepen patiënten die deze grondstof verwerken en er een "enclave" van maken.

Yummy. Poeder "Keefe" in de pot
Yummy. Poeder "Keefe" in de pot

Roken of verdampen

Net als bij de cannabis bloeiwijze, kan het circus ook worden geconsumeerd in verschillende vormen en modi: een algemeen gebruik is om het poeder zachtjes op het gegroefde vet in gewrichten of koppen op te lossen, anderen roken het gewoon alleen zoals het is. Het kan ook worden geconsumeerd door verdamping, Bijna zonder enige behoefte aan speciale apparatuur. Je moet er rekening mee houden dat, omdat de omtrek uit een fijn poeder bestaat, het sneller zal branden dan de schilfers van Cannabis.

In de afgelopen jaren is een fenomeen begonnen waarin consumenten, en vooral patiënten en patiënten die krachtiger cannabis willen consumeren, het zogenaamde "driedubbele dek" of "driedubbele dek" voorbereiden. "Moon Rock": Dit is eigenlijk een cannabisbloem, die wordt toegepast in potolie en vervolgens wordt gemengd in kefisch poeder. De monochrome bevat meestal 2 maal de hoeveelheid actief materiaal die kan worden gevonden in een normale droge uitslag (meer dan 50% THC) en zal daarom effectief zijn voor patiënten met hoge tolerantie.

Sneller verbrand, beïnvloedt sterker. "Prospectus"
Sneller verbrand, beïnvloedt sterker. "Prospectus"

Het percentage van het actieve ingrediënt dat gewoonlijk in droog kefisch poeder wordt gevonden, zal variëren tussen 30% THC en 60% THC of meer. Het feit dat het een zeer geconcentreerde, samen met het feit dat je het kan brandmerken als een product "biologisch" en "schone" andere materialen die in contact komen met tijdens de verwerking kwam, hebben de voorkeur voor gebruik rond voor chef-koks, restaurants en diverse leveranciers op het gebied van hennep voedsel geworden. Maar echte Keef-fans zullen altijd liever genieten van dit magische poeder door diep in te ademen van Joint, Bang of een stomer.

"Keefe trays" en zeg

Zoals reeds vermeld, omcirkeld beschouwd als een Mmitzoii cannabis waren in gemeenschappelijk gebruik voor vele jaren, maar de laatste jaren verschenen in allerlei moderne accessoires die iedereen die wil halen deze magische poeder mogelijk te maken. Een van die accessoires verkopen is natuurlijk argumenteren ( "Griindrim") met meerdere lagen van de netwerken die filter uit de Htricomot val bloemen en ze opstapelen op de bodem, zodat na een paar weken of maanden (afhankelijk van de frequentie van het gebruik), zal het mogelijk zijn om een ​​mooi bedrag van de "Prospectus" vinden.

"Keefe-trays" is een accessoire dat wordt gebruikt door cannabistelers met als doel een onderscheid te maken tussen de trichomen gevonden op de bloeiwijze en de bladeren en het plantmateriaal zelf. Meeste laden kwalitatieve uit twee lagen - de eerste laag is degene die laat haar grondstoffen, na enkele minuten rammelen en schudden waardig van een patroon, zullen de meeste Htricomot vallen aan de bodem van de bak wordt gewoonlijk gemaakt van metaal zwart of alternatief glas om de taak van het verzamelen van stuifmeel vergemakkelijken.

Zie meer:
Cannabisolie - wat is het en waarom is het goed?
"Om hasj te drinken" - een gids voor tabaksrook zonder tabak
Pure Cannabis: het fenomeen van de "Dub" spoelt de wereld

Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)Terug naar boven knop