Tips en handleidingen voor de consumentGidsen en tipsCBD (CBD)

Cannabisolie - Wat is het en waarom is het goed?

Cannabisolie is in de eerste plaats de perfecte oplossing voor iedereen die geen cannabis wil roken en wil genieten van de vele voordelen die de plant biedt. De olie is eigenlijk een extract van cannabisbloemen en hun actieve bestanddelen (cannabinoïden) vermengd met olijfolie of andere olie.

De term "cannabisolie" kan verwijzen naar een breed scala aan oliën geproduceerd met of van cannabis, zoals "Rick Simpson-olie"(RSO) is specifiek ontworpen om kanker te behandelen, Tafelolie Of gewone medicinale cannabisolie, gemengd met andere oliën als medische behandeling voor een verscheidenheid aan ziekten, of olie op de huid. Hij kan ook volledig verwijzen naar een ander product - Hennep olie - geproduceerd uit de zaden van de mof (voedsel aan) en is onlangs zo populair geworden Totdat hij geen planken meer had.

Rick Simpsons cannabisolie
Rick Simpson olie RSO

wettelijk Hennep olie Is de enige toegestaan ​​voor gebruik en vrije handel in Israël. Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid verbiedt medicinale cannabisbedrijven om patiënten te voorzien van hoog geconcentreerde RSO-olie (bevat tot 90% THC) en bakolie. Beiden worden, indien nodig, gedwongen zichzelf voor te bereiden - al dan niet met behulp van legale cannabis.

De olie is uit de schappen
De olie is legaal

Maar het ministerie van Volksgezondheid Ja, vergunningen Medicinale cannabisbedrijven kunnen olie leveren die minder actieve ingrediënten bevat en wordt meestal gemengd met olijfolie of andere eetbare olie. Daarnaast staat het ministerie de verkoop toe van olie voor toepassing - een relatief nieuw product in het arsenaal van producten van Israëlische bedrijven, maar is het erg populair bij mensen die lijden aan psoriasis, bijvoorbeeld.

Waarom is dat goed?

Ten eerste is cannabisolie de perfecte oplossing voor diegenen die cannabis willen consumeren zonder te roken - en daarom geschikt zijn, vooral voor kinderen en volwassenen zonder rookervaring.

Omdat cannabisolie eigenlijk de extractie van alle cannabiscomponenten is, is het goed en effectief voor elk van de labels (ziekten / problemen) waarvoor het ministerie van Volksgezondheid een medicinale cannabislicentie verstrektLijst hier).

Een ander voordeel van de olie ten opzichte van roken of verdamping is de precieze hoeveelheid die kan worden geregeld. Elke olieflacon bevat een vast percentage actief materiaal dat op de verpakking staat aangegeven, zodat u kunt zien hoeveel elke druppel en druppel bevat.

Cannabisolie is de laatste jaren populair geworden, vooral voor kinderen met autisme en epilepsie, die natuurlijk niet roken. Deze olie bevat geen THC maar alleen CBD - het bestanddeel in niet-psychoactieve cannabis.

Na spannende studies en verhalen kwam het Israëlische ministerie van Volksgezondheid overeen om de behandeling van deze kinderen ook toe te staan. De ouders van de kinderen beschrijven een verandering van 180 na het gebruik van olie, zoals te zien is in dit artikel:

Soorten Cannabis Medische Olie in Israël

Groene cannabisolie - Normaal / Forte - bevat relatief weinig cannabinoïden en wordt gemengd met andere eetbare oliën zoals olijfolie. De olie heeft meestal twee krachtniveaus: "normaal" (1-3% THC) en "X" (4-6% THC).

CBD-olie Sommige bedrijven bieden ook CBD-olie aan met meer cannabidiol en slechts licht THC. Sibidi is het bestanddeel dat geen psychoactieve effecten veroorzaakt zoals THC en waarvan wordt aangenomen dat het uitzonderlijke gezondheidseigenschappen heeft.

Cannabis medische olie
Cannabis Oil

Zwarte cannabisolie - Sterk geconcentreerde olie met grote hoeveelheden cannabinoïden en vergelijkbaar met Rick Simpson-olie (RSO). Deze olie wordt als verboden beschouwd voor verkoop aan medicinale cannabispatiënten.

Cannabis olie voor toepassing Sommige bedrijven bieden ook cannabisolie aan voor toepassing op de huid, voor de behandeling van allergieën, pijn en meer. Onlangs is gemeld dat de olie het meest effectief is bij de behandeling van psoriasis - een ernstige huidaandoening.

Cannabis olie
De olie van Cannabalis

Hoe cannabisolie te gebruiken

Om het meeste uit het gebruik van medische olie te halen, is het aan te bevelen een paar druppels te druppelen Onder de tong Om een ​​goede opname van de actieve ingrediënten mogelijk te maken.

Het is heel belangrijk om te proberen de olie niet te slikken en zoveel mogelijk onder de tong te houden. In tegenstelling tot de effecten van roken of cannabisverdamping, die gemiddeld één tot twee uur duurt, kan het effect van de olie soms tot 5 uur duren. De olie wordt natuurlijk op het aangetaste gebied aangebracht.

De volledige handleiding voor cannabisolie kan worden bekeken hier.

Videogids:

Cannabis medische olie
De olie van Tikkun Olam
Cannabis medische olie
De olie van de 'Parmukan'
Cannabis medische olie
Kendok olie
Voor de laatste updates over CBD Klik hier

Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop