Tips en handleidingen voor de consumentGidsen en tips

Het kopen van cannabiszaden in 4 is makkelijk

Hoe een discrete mailbox te openen? Hoe te betalen zonder een spoor achter te laten, waar en wanneer de zaden te bestellen en wat voor soort zending u moet kiezen: Alles wat u moet weten over het veilig bestellen van cannabiszaden online in 4 eenvoudige stappen.

*** Alle informatie in dit artikel verwijst naar landen waar cannabiszaden en cannabiszaden volledig legaal zijn of voor degenen die een licentie van de manager hebben ontvangen volgens enige wet ***

Voor het boeken - dingen om te weten

Het bestellen van wietzaden is (nog steeds) niet precies hetzelfde als het bestellen van een product op Amazon of eBay, dus je moet uitzoeken waar de zaken staan ​​voordat je de bestelling benadert.

Ken de implicaties:

Zoals we allemaal weten, is cannabis nog steeds overal illegaal en omvat het hele pakket: bezit / persoonlijke consumptie (inclusief zaden houden), handel en natuurlijk groeien.

De inbeslagname van een pakket zaden door de politie kan leiden tot strafrechtelijke procedures waarbij de betrokkenen betrokken zijn, hoewel niet erg ernstig.

Het goede nieuws:
1. Een absolute meerderheid, duidelijk en bijna zonder uitzondering van de zaadpakketten, bereiken hun bestemming veilig.
2. De meeste straffen voor het houden van zaden zijn een grap (vertraging en thuis - net als de waarneming van een joint).

Hoewel af en toe pop-up berichten in de media over de perceptie van de verpakkingen van zaden door de douaneautoriteiten in de verschillende landen - is het belangrijk om te onthouden dat deze concepten zijn druppel in de oceaan: Er wordt geschat dat in het einde van de 1% tot 3% zaadverpakkingen waargenomen, of helemaal niet.

4 Seed Purchase Steps - Stap voor stap

Cannabiszaden zijn uitstekend
Cannabiszaden zijn uitstekend

Stap één: zoek een ontvanger-adres

Het belangrijkste criminele gevaar bij het bestellen van zaden zit helemaal niet in de perceptie van de zaden, maar in het feit dat deze perceptie een excuus is voor de politie om het adres van de ontvanger te doorzoeken - Waar ze het bewijs kunnen vinden van een ander delict - wat voor hen evenveel waard is.

Het is belangrijk om te begrijpen dat het juridisch systeem gaat samen met het bedrijf hetzelfde proces van "normalisering" van de plant - Momenteel is de overgrote meerderheid van de gevallen van percepties, waar het enige bewijs gevonden waren zaden enige verdachte werd vrijgelaten na een korte vertraging, in veel gevallen, geen aanklacht is ingediend naar aanleiding van de trend in kwestie ( En welkom) van het gerechtelijk apparaat om dergelijke overtredingen te versoepelen.

Als je cannabis te kweken thuis en / of te houden van grote hoeveelheden van zijn huis, het beste idee voor u is om een ​​vriend te vinden om samen te werken en het erover eens dat het adres wordt gebruikt op het bestemmingsadres om het pakket, met het hele proces van boeking tot aankomst pakket tot zes maanden later op zijn minst Zorg ervoor dat het appartement "schoon" is. Als u niet thuis groeit en alleen hoeveelheden voor eigen gebruik bewaart, mag er geen ongewoon probleem zijn.

Sommige telers zijn gewend om het alternatieve adres "over te slaan" en eenvoudigweg thuis uit te nodigen - het wordt aanbevolen om dergelijke actie te vermijden, zelfs als het appartement zelf "schoon" is wanneer het pakket wordt waargenomen - het adres zelf is al "verbrand" door de aandacht van de politie te trekken.

Laten we herhalen dat de kans op perceptie laag is en dat de strafrechtelijke gevolgen niet relatief ernstig zijn, dus het zou niet bijzonder moeilijk moeten zijn om een ​​geschikte vriend te vinden om als apen op korte termijn te dienen.

Elke week arriveren er bijna een miljoen e-mails in Israël, dichtbij 2 - dus wie is de eerste politieagent die vrijwilligerswerk doet?
Elke week arriveren er bijna een miljoen e-mails in Israël, dichtbij 2 - dus wie is de eerste politieagent die vrijwilligerswerk doet?

Stap twee: selecteer geprefereerde cannabiszaden

De enorme verscheidenheid aan cannabisvariëteiten die tegenwoordig op de markt zijn, stelt iedereen in staat om de juiste variëteit te kweken voor het gewenste effect en, niet minder belangrijk, in termen van de aard van het gewas. Er zijn verschillende soorten cannabis Die bloeien snel En degenen die minstens honderd dagen nodig zouden hebben om te bloeien, Cannabis soorten Dat ze gist zijn Hoogte van twee meter En meer En dwerg soorten Op een hoogte van enkele tientallen centimeters, sappige variëteiten die een sterke geur en meer "ontspannen" variëteiten geven die nauwelijks iets baten.

In elk geval is het belangrijk dat de teler rekening houdt met alle verschillende parameters die verband houden met het groeiproces, voordat hij de aangewezen variëteit selecteert "De gids voor het kiezen van een geschikte soort om te telen" Om de significante factoren in de vergelijking beter te begrijpen en "De gids voor het selecteren van een cannabisvariëteit is gezond" Voor aanpassing aan diegenen die medische behandeling zoeken.

Het is handig om verschillende soorten te noemen, omdat niet alle zaadbedrijven alle beschikbare variëteiten hebben, dus je kunt verschillende open opties behouden voor het geval bepaalde gewenste variëteiten niet in hun arsenaal voorkomen.

Stap drie: Een zaadbedrijf kiezen

Enkele belangrijke punten over zaadbedrijven:

betrouwbaarheid: De wereldwijde legaliseringsrevolutie bracht tientallen zaadbedrijven uit de hele wereld met zich mee. Aan de ene kant is een positieve trend die hun concurrentiepositie en het dwingen van diverse bedrijven om gunst van de klant te verbeteren toeneemt, maar aan de andere kant heeft veroorzaakt slechte mensen profiteren van deze markt en zaadbedrijven in dienst fictief of semi-fictieve - om deze reden is het belangrijk om een ​​betrouwbare zaadbedrijf te waarborgen.

Op de pagina "Zaden kopen" Je vindt een lijst met aanbevolen zaadbedrijven met een enorme selectie cannabiszaden. U kunt altijd beoordelingen lezen en navraag doen Internetfora Over cannabiszaadbedrijven Meer geloofwaardigheid.

Zaadbedrijven op het niveau investeren in de productverpakking
Zaadbedrijven op het niveau investeren in de productverpakking

Variëteit van rassen: Cannabiszaadbedrijven in het buitenland werken in samenwerking met fokkers en fokkers van specifieke soorten - sommige bedrijven beschikken over een breed scala aan cannabisvariëteiten, terwijl anderen zich onderscheiden met een meer "exclusieve" variëteit aan exotische en zeldzame variëteiten. Van elk bedrijf en zorg ervoor dat het aan de behoeften voldoet.

Betaalmethode: Het is belangrijk om te controleren welke betaalmethoden door het bedrijf worden geaccepteerd voordat u de bestelling plaatst. In de meeste gevallen bieden de zaadbedrijven een breed scala aan betaalmethoden: creditcard, postbestelling, overschrijving, cheque en zelfs Bitcoin - alles grijpt.

Uit veiligheidsoverwegingen zal er altijd een voorkeur zijn voor betaalmiddelen die geen sporen van authenticiteit achterlaten:

Het verzenden van geld per post is waarschijnlijk de moeilijkste manier om de autoriteiten te lokaliseren, maar het vereist voorafgaande coördinatie met het bedrijf (het is het beste om contact op te nemen met de vertegenwoordigers van het bedrijf voordat u de envelop met de betaling verzendt - om er zeker van te zijn dat alle details kloppen) Fysiek belastend proces waarbij de cliënt van de bank moet opstaan ​​en naar het dichtstbijzijnde postkantoor moet afleveren.

De meest gebruikelijke betaalmethode voor het online bestellen van zaden is "Visa Uploaded" -kaart - een volledig anonieme creditcard die kan worden gekocht op postkantoren.

Let op: We kregen klachten van lezers die meldden dat ze op het postkantoor soms aandrongen op een ID voor de visakaart, hoewel ze in advertenties de service als "anoniem" vertoonden.

Een onderzoek heeft aangetoond dat de verwarring is ontstaan ​​omdat de e-mail twee verschillende soorten geladen kaarten biedt:

Visa-kaart dollars in rekening gebracht - Deze kaart wordt in de meeste gevallen aanbevolen door baliemedewerkers in de post: het ticket kost bijvoorbeeld 40 NIS in Israël, en het is mogelijk om het zoveel keer als u wilt op te laden, ongeacht het gewenste bedrag - Het wordt niet aanbevolen om het te gebruiken.

Een "shekel" -visakaart is geladen - Deze kaart is zeer beperkt en eenmalig, zodat deze slechts voor één gebruik kan worden gebruikt, de hoeveelheid lading zeer beperkt is en varieert van 250 NIS (minimum tot opvulling) tot 1000 NIS (maximum) - Visakaart vereist geen identificatie en daarom Het is beter en beter om deze kaart te eisen En gebruik het tijdens het boeken.

Dit is hoe het eruit ziet: een "shekel"
Dit is hoe het eruit ziet: een "shekel"

Het is belangrijk op te merken dat de postbodes in de meeste gevallen aandringen op het aanbieden van de multi-time kaart (zij zullen beweren dat dit om verschillende redenen een lucratievere service is). Daarom wordt aanbevolen assertief de "sjekel" -kaart te claimen, die beperkter maar volledig anoniem is.

Stap vier: plaats de bestelling

Locatie: Het wordt aanbevolen dat u uw bestelling niet thuis op uw computer plaatst, maar eerder naar een openbare plaats (zoals een coffeeshop, een bibliotheek, enz.) Gaat - zodat de autoriteiten de bron van de uitnodiging niet kunnen achterhalen.

Het bestelproces voor cannabiszaden is vrij eenvoudig en vereist minder dan 5 minuten. U vindt gedetailleerde handleidingen voor het bestelproces, specifiek voor elk bedrijf op de pagina "Zaden kopen" - In deze handleidingen kunt u ook een "kortingscode" krijgen die uw eindaccount enigszins zal verminderen.

Selecteer verzendmethode: De meeste zaadbedrijven bieden een aantal opties voor variabele verzending. Verzendmethoden variëren van bedrijf tot bedrijf, maar meningen zijn verdeeld over de efficiëntie en succespercentages van dure zendingen - velen beweren dat Het is het beste om altijd de eenvoudigste verzendoptie te kiezen.

Uit een onderzoek dat we hebben uitgevoerd met vertegenwoordigers van verschillende zaadbedrijven in Europa, lijkt het erop dat de mogelijkheid van "verkapte levering" voornamelijk bestaat omwille van de gemoedsrust van de klant. Volgens hen bereikt de eenvoudigste zending zijn bestemming in hoge percentages zonder problemen.

De belangrijkste reden dat fokkers de voorkeur geven aan de eenvoudigste manier van verzenden, is omdat de pakketten die in de eenvoudige levering worden verzonden vrijwel altijd rechtstreeks in de privé-postbus worden bezorgd, dus als de koerierdienst op de deur klopt (wat eigenlijk een geheime agent is die ons belastinggeld uitgeeft) , Je begrijpt meteen dat dit waarschijnlijk een val is, kijk hem in het wit van de ogen en zeg: "Sorry maar dit is waarschijnlijk een vergissing in het adres. Ik heb nog nooit eerder zoiets besteld ... "

Aan de andere kant vereisen de duurdere transportmiddelen (waarbij de zaden worden verborgen door verschillende camouflagemiddelen) meestal de verzameling van het pakket van het postkantoor of de aankomst van een boodschapper bij het huis.

Discrete mailbox: Hoewel, zoals we hebben uitgelegd, dergelijke service niet nodig is Particuliere diensten Die aanbieden om een ​​privé-postvak te openen en beloven om volledige discretie te behouden. Israel Postal Service Biedt ook een privé-mailbox En hoewel het een ID-kaart vereist, kunt u zeker een brief naar dit vak sturen, vraag alleen dat de details van de ontvanger anders zijn dan die van u - dus de envelop zal de privédoos bereiken, maar niet uw naam.

Zodra de details van de zending volledig zijn ingevuld, hoeft alleen de betaalmethode te worden ingevoerd, het bestelproces voltooid en geduldig gewacht tot het pakket. BELANGRIJK: Nadat het pakket op het adres is aangekomen, is het raadzaam enkele dagen te wachten voordat u de envelop opent en mogelijk een "fout in het adres" te schrijven en deze op de koelkast te plaatsen. Als er na 5 dagen niemand is, zal er waarschijnlijk niemand meer aankomen.

Zijn de zaden gekomen? Zie de Gids voor het ontkiemen van zaden en Handleiding voor het kweken van cannabis.

Zie meer:
Handleiding voor het ontwijken van achthoeken
De vier magische stellingen voor het omgaan met politie
"Seed of Israel" - Cannabiszaadwinkel in het Hebreeuws


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop