Tips en handleidingen voor de consumentGidsen en tips

Het kopen van cannabiszaden in 4 is makkelijk

Hoe een discrete mailbox openen? Hoe te betalen zonder een spoor achter te laten, waar en wanneer de zaden te bestellen en wat voor soort zending u moet kiezen: Alles wat u moet weten over het veilig bestellen van cannabiszaden online in 4 eenvoudige stappen.

*** Alle informatie in dit artikel verwijst naar landen waar cannabiszaden en cannabiszaden volledig legaal zijn of voor degenen die een licentie van de manager hebben ontvangen volgens enige wet ***

Alvorens te bestellen - dingen om te weten

Cannabiszaden bestellen is (nog steeds) niet precies hetzelfde als een product bestellen op Amazon of eBay, dus je moet uitzoeken waar de zaken staan ​​voordat je de bestelling benadert.

Ken de implicaties:

Zoals we allemaal weten, is cannabis nog steeds overal illegaal en omvat het hele pakket: bezit / persoonlijke consumptie (inclusief zaden houden), handel en natuurlijk groeien.

De inbeslagname van een pakket zaden door de politie kan leiden tot strafrechtelijke procedures waarbij de betrokkenen betrokken zijn, hoewel niet zo ernstig.

Het goede nieuws:
1. Een absolute meerderheid, duidelijk en bijna zonder uitzondering van de pakketten met zaden, bereiken hun bestemming veilig.
2. De meeste straffen voor het houden van zaden zijn een grap (vertraging en thuis - net als de perceptie van een joint).

Hoewel af en toe pop-up berichten in de media over de perceptie van de verpakkingen van zaden door de douaneautoriteiten in de verschillende landen - is het belangrijk om te onthouden dat deze concepten zijn druppel in de oceaan: Er wordt geschat dat in het einde van de 1% tot 3% zaadverpakkingen waargenomen, of helemaal niet.

4 Seed Purchase Steps - Stap voor stap

Cannabiszaden zijn uitstekend
Cannabiszaden zijn uitstekend

Stap één: zoek een ontvanger-adres

Het belangrijkste criminele gevaar bij het bestellen van zaden ligt helemaal niet in de perceptie van de zaden, maar in het feit dat deze perceptie een excuus is voor de politie om het adres van de geadresseerde te doorzoeken - Waar ze bewijs kunnen vinden van een ander delict - wat voor hen evenveel waard is.

Het is belangrijk om te begrijpen dat het juridisch systeem gaat samen met het bedrijf hetzelfde proces van "normalisering" van de plant - Momenteel is de overgrote meerderheid van de gevallen van percepties, waar het enige bewijs gevonden waren zaden enige verdachte werd vrijgelaten na een korte vertraging, in veel gevallen, geen aanklacht is ingediend naar aanleiding van de trend in kwestie ( En welkom) van het gerechtelijk apparaat om dergelijke misdrijven te versoepelen.

Als je cannabis te kweken thuis en / of te houden van grote hoeveelheden van zijn huis, het beste idee voor u is om een ​​vriend te vinden om samen te werken en het erover eens dat het adres wordt gebruikt op het bestemmingsadres om het pakket, met het hele proces van boeking tot aankomst pakket tot zes maanden later op zijn minst Zorg ervoor dat het appartement "schoon" is. Als u niet thuis kweekt en alleen hoeveelheden voor eigen gebruik vasthoudt, mag er geen abnormaal probleem zijn.

Sommige fokkers zijn gewend om het alternatieve adres "over te slaan" en eenvoudigweg thuis uit te nodigen - het wordt aanbevolen om dergelijke actie te vermijden, zelfs als het appartement zelf "schoon" is terwijl het pakket wordt waargenomen - het adres zelf is al "verbrand" door de aandacht van de politie te trekken.

Laten we herhalen dat de waarnemingskansen laag zijn en dat de strafrechtelijke gevolgen niet relatief ernstig zijn, dus het zou niet bijzonder moeilijk moeten zijn om een ​​geschikte vriend te vinden om als aap op korte termijn te dienen.

Elke week komen bijna een miljoen poststukken Israël binnen - in de buurt van 2. Dus wie is de eerste politieagent die vrijwilligerswerk doet?
Elke week komen bijna een miljoen poststukken Israël binnen - in de buurt van 2. Dus wie is de eerste politieagent die vrijwilligerswerk doet?

Stap twee: Kies geprefereerde cannabiszaden

De enorme variëteit van cannabisvariëteiten die tegenwoordig op de markt is, stelt iedereen in staat om de juiste variëteit te kweken voor het gewenste effect en, niet minder belangrijk, in termen van de aard van het gewas. Er zijn variëteiten van cannabis Welke snel bloeien En degenen die hen op zijn minst honderd dagen zouden laten bloeien, Cannabis soorten Dat ze gist zijn Hoogte van twee meter En meer En dwerg soorten Op een hoogte van enkele tientallen centimeters, sappige variëteiten die een sterk aroma geven en meer "ontspannen" variëteiten die nauwelijks iets tonen.

In elk geval is het belangrijk voor de teler om rekening te houden met alle verschillende parameters die verband houden met het groeiproces voordat het gekozen ras wordt gekozen "De gids voor het kiezen van een geschikte soort om te telen" Om de significante factoren in de vergelijking beter te begrijpen en "De gids voor het kiezen van een cannabisvariëteit is gezond" Voor aanpassing aan diegenen die medische behandeling zoeken.

Het is handig om verschillende soorten te vermelden, omdat niet alle zaadbedrijven alle beschikbare variëteiten hebben, dus u kunt een aantal open opties behouden voor het geval bepaalde gewenste variëteiten niet in het arsenaal voorkomen.

Stap drie: Een zaadbedrijf selecteren

Enkele belangrijke punten over zaadbedrijven:

betrouwbaarheid: De wereldwijde legaliseringsrevolutie bracht tientallen zaadbedrijven uit de hele wereld met zich mee. Aan de ene kant is een positieve trend die hun concurrentiepositie en het dwingen van diverse bedrijven om gunst van de klant te verbeteren toeneemt, maar aan de andere kant heeft veroorzaakt slechte mensen profiteren van deze markt en zaadbedrijven in dienst fictief of semi-fictieve - om deze reden is het belangrijk om een ​​betrouwbare zaadbedrijf te waarborgen.

Op de pagina "Zaden kopen" U vindt een lijst van aanbevolen zaadbedrijven met een enorme selectie cannabiszaden. U kunt altijd beoordelingen lezen en navraag doen Internetfora Over Cannabis zaden bedrijven zijn betrouwbaarder.

Zaadbedrijven op het niveau investeren in de productverpakking
Zaadbedrijven op het niveau investeren in de productverpakking

Verscheidenheid aan variëteiten: Bedrijven Zaden cannabis in het buitenland werkt nauw samen met telers en veredelaars specifieke - er bedrijven zijn bekend om hun uitgebreide selectie van rassen van Cannabis verschil, terwijl anderen zich te onderscheiden met een selectie van meer "exclusieve" stammen "exotische" en zeldzame - dus u kunt wensen om de selectie rassenlijst beoordelen Van elk bedrijf en zorg ervoor dat het aan de behoeften voldoet.

Betaalmethode: Het is belangrijk om te controleren welke betaalmethoden door het bedrijf worden geaccepteerd voordat u de bestelling plaatst. In de meeste gevallen bieden zaadbedrijven een breed scala aan betaalmethoden: creditcard, postbestelling, overschrijving, cheque en zelfs Bitcoin - alles grijpt.

Vanuit een beveiligingsoogpunt is er altijd een voorkeur voor betaalmiddelen die geen elektronische sporen achterlaten:

Het verzenden van geld per post is waarschijnlijk de moeilijkste manier om de autoriteiten te lokaliseren, maar het vereist voorafgaande coördinatie met het bedrijf (het is het beste om contact op te nemen met de vertegenwoordigers van het bedrijf voordat u de envelop met de betaling indient - om er zeker van te zijn dat alle details kloppen) Fysiek belastend proces waarbij de cliënt moet opstaan ​​van de bank en moet afleveren bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

De populairste betaalmethode voor het online bestellen van zaden is "Visa Uploaded" -kaart - een volledig anonieme creditcard die kan worden gekocht bij postkantoren.

Let op: We hebben klachten ontvangen van lezers die melden dat de e-mail soms aandringt op het aanvragen van een ID voor de visakaart, hoewel ze in advertenties de service als "anoniem" weergeven.

De verwarring ontstaat omdat de mail twee verschillende soorten oplaadbare kaarten biedt:

Visa-kaart dollars in rekening gebracht - Deze kaart wordt in de meeste gevallen aanbevolen door baliemedewerkers in de post: het ticket kost bijvoorbeeld 40 NIS in Israël en er is de mogelijkheid om het zoveel keer als u wilt op te laden tegen het door u gewenste bedrag - Het wordt niet aanbevolen om het te gebruiken.

Een "shekel" -visakaart is geladen - Deze kaart is zeer beperkt, one-time, zodat ze gebruik van slechts een enkele, zeer smalle laden hoeveelheid die varieert van 250 miljoen (minimale vulling) kan leveren aan 1000 miljoen (maximum) - Visa Card Kelly heeft geen identificatie dat vereisen Het is beter en beter om deze kaart te eisen En gebruik het tijdens het boeken.

Dit is hoe het eruit ziet: "Sjekel"
Dit is hoe het eruit ziet: "Sjekel"

Het is belangrijk op te merken dat postambtenaren vaak aandringen card bieden multi-tijd (beweren dat het loont betere service deze en andere redenen), dus het is aan te bevelen om te eisen assertiviteit kaart Shekel "Hoewel zoals gezegd meer beperkt, maar volledig anoniem.

Stap vier: plaats de bestelling

Locatie: Het wordt aanbevolen dat u uw bestelling niet thuis op uw computer plaatst, maar in plaats daarvan naar een openbare plaats gaat (zoals een coffeeshop, een bibliotheek, enz.) - zodat de autoriteiten de bron van de uitnodiging niet kunnen achterhalen.

Het bestelproces voor cannabiszaden is vrij eenvoudig en vereist minder dan 5 minuten. U vindt gedetailleerde handleidingen voor het bestelproces, specifiek voor elk bedrijf op de pagina "Zaden kopen" - In deze handleidingen kunt u ook een "kortingscode" krijgen die uw eindaccount enigszins zal verminderen.

Selecteer verzendmethode: De meeste zaadbedrijven bieden een aantal opties voor variabele verzending. Verzendmethoden verschillen van bedrijf tot bedrijf, maar de meningen verschillen over de efficiëntie en succespercentages van dure zendingen - velen beweren dat Het is het beste om altijd de eenvoudigste verzendoptie te kiezen.

Uit een onderzoek dat we hebben uitgevoerd met vertegenwoordigers van verschillende zaadbedrijven in Europa, lijkt de optie van "verkapte levering" voornamelijk te bestaan ​​omwille van de gemoedsrust van de klant. Volgens hen bereikt de eenvoudigste zending zijn bestemming in hoge percentages zonder problemen.

De belangrijkste reden voor die telers de voorkeur aan de wijze van verzending eenvoudigst is omdat het zaad pakketten worden gepost kwam net (bijna) altijd recht op een privé-mailbox - en, in het geval klopt op de deur "boodschapper" van het postkantoor (dat is eigenlijk een undercover agent verspil je ons belastinggeld) , Je begrijpt meteen dat dit waarschijnlijk een val is, kijk hem in het wit van de ogen en zeg: "Sorry maar dit is waarschijnlijk een vergissing in het adres. Ik heb nog nooit eerder zoiets besteld ... "

Maar duurdere middel van vervoer (met inbegrip van zaden verborgen in verschillende camouflage methodes) hebben in de meeste gevallen moet het pakket ophalen bij het postkantoor of de aankomst van deur tot deur, waardoor het moeilijk te raden of we worden geconfronteerd met een officier of boodschapper.

Discrete mailbox: Hoewel, zoals we hebben uitgelegd, dergelijke service niet nodig is Particuliere diensten Wie biedt een prive mailbox open en belooft volledige discretie te behouden. Israël Postdienst Biedt ook een privé-mailbox En hoewel het een ID-kaart vereist, kun je zeker een brief naar dit vak sturen, vraag alleen maar dat de details van de ontvanger anders zijn dan die van jou - dus de envelop zal de privédoos bereiken, maar niet je naam.

Nadat de details van de zending volledig zijn ingevuld, is alleen de betaalmethode ingevoerd, het bestelproces is voltooid en de patiënt heeft geduldig gedacht aan het pakket. BELANGRIJK: Nadat het pakket op het adres is aangekomen, is het raadzaam enkele dagen te wachten voordat u de envelop opent en mogelijk een "fout in het adres" te schrijven en deze op de koelkast te plaatsen. Als er na 5 dagen niemand is, zal er waarschijnlijk niemand meer aankomen.

Zijn de zaden gekomen? Zie de Gids voor het ontkiemen van zaden en Handleiding voor het kweken van cannabis.

Zie meer:
Handleiding voor het ontwijken van achthoeken
De vier magische stellingen voor het omgaan met politie
"Seed of Israel" - Cannabiszaadwinkel in het Hebreeuws

Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)Terug naar boven knop