meningen

Ari Shavit, wat ben je filiaal in Haaretz?

"Ik las de laatste kolom van Ari Shavit af wat precies is de tak voor het ontbijt, dat maakt hem praten zo vol vertrouwen over de effecten van roken cannabis" - vergelijking Shauna werd gekwetst Gonen schreef "Aarde" en verlaat zijn column van vorige Rokers Protection.

door: Shiran Gonen

Ik las de laatste kolom van Ari Shavit En ik vroeg me af wat hij snoof voor het ontbijt waardoor hij zo zelfverzekerd sprak over de gevolgen van cannabisroken. Is het bekend dat sneeuw overmatig zelfvertrouwen veroorzaakt, of is het mogelijk dat een komeet zondigt in een chronische alcoholische slok die hem onzinnig maakt?

Ari Shavit
Ari Shavit - Van een filiaal?

Lijkt te koppen aan te trekken, hetzij uit zijn persoonlijke beslissing of naar aanleiding van een richtlijn van de redactie besloten Shavit, een politiek commentator van de krant "Haaretz", de laatste fase in zijn column, waarin het ging om het protest tegen rechtse kamp, ​​het onderwerp van cannabis.

In het artikel zelf (Mogelijk geblokkeerd door een vergoeding, kan worden gelezen hier), Getiteld "Wat roken ze daar in Jeruzalem?"Het lijkt alsof hij komeet proberen" sting "MK Moshe Feiglin en andere" naam rokers Jeruzalem "en stelt als MK's steun voor de juiste eind te maken aan de vervolging van cannabis consumenten laat zien dat hij rookt ook marihuana zeker. Rook marihuana, zijn visie op de komeet, waardoor Feiglin en zijn volgelingen lijken recht te gedragen "alsof ze geen ogen en oren".

"Wat roken ze daar in Jeruzalem? In wat voor soort wereld leven ze? "Schrijft Shavit. "Als de groep rokers in Jeruzalem verder gaat, zal de ineenstorting komen. Die Jeruzalemrokers, die de alliantie met de Verenigde Staten in gevaar brengen, brengen tegelijkertijd onze broeders en zusters en gemeenschappen in de diaspora in gevaar. '

In de laatste paragraaf slingerend beledigingen naar het passeren van rechts komeet: "Het is tijd om deze wilde party stoppen met roken," schrijft hij. "De lichte medicijnen zijn al harddrugs geworden. De gemakkelijke hallucinatie was een slechte reis. Jeruzalem, bestuurd door Gush Emunim, is Jeruzalem, dat wordt bestuurd in een parallelle wereld die niet bestaat. rokerige zoete fanatici van Jeruzalem, snijdt haar werkelijkheid, haar uit de buurt van het Joodse volk en kon een verschrikkelijke vuurzee te ontsteken. De tijd is gekomen om haar te schudden, wakker te maken, haar terug te betalen - en Israël terug te brengen naar gezond verstand. '

Wat roken ze daar in Jeruzalem?
"Wat roken ze daar in Jeruzalem?"

Laste Shavit nooit cannabis? Of was hij comfortabel met het gooien van dergelijke beledigingen? En als hij nooit heeft gerookt, vraag ik me af wat iemand moet laten snuiven om zo zelfverzekerd te zijn in een onderwerp waar hij nooit aan is blootgesteld. Ik hoop alleen dat zijn kinderen, als en wanneer ze ervoor kiezen om van cannabis te genieten, geen soortgelijke beledigingen zullen moeten ondergaan.

Ik steun het recht voor te allen en hebben nog nooit geweest, het is de waarheid, maar het is niet erg populair vandaag. Ik heb geen interesse inhoud van deze komeet en misschien als ik lees ook zouden sommige van zijn woorden te rechtvaardigen, maar hoe hij erin slaagt om het werk van maanden en jaren te vernietigen, doen voorstanders van belangenbehartiging en reparatie stigma met betrekking tot het gebruik van cannabis, het is vervelend, ongeacht de inhoud van het artikel zelf.

Niet Ari, ondersteuning voor legalisatie en medicinale cannabispatiënten is noch "loslaten van de realiteit", noch "een lichte hallucinatie". Dit is een vereiste verandering en elke vertraging die u en Israëlische burgers niet minder dan andere problemen schaadt. En stop met het lange!

Meer van Gonen:
Vertel eens, Mastula?
Yael German presenteert: een tragedie van fouten
Avi Yoffe mist het doel

Alle kolommen zijn Klik hier.


Je podium!

Wilt u opiniekolom publiceren?


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)Terug naar boven knop