Cannabis in het buitenlandCultuur, entertainment en vrije tijd

25 De meest vriendelijke landen voor Cannabis liefhebbers

Wereldwijzer: Ranking 25 De meest bezochte landen voor cannabisconsumenten, op basis van legaliteit, toegankelijkheid en hoe heerlijk de joint er is ...

25. Noord-Korea

Noord-Korea
Velen weten dit niet, maar Noord-Korea, misschien wel de beroemdste dictatuur ter wereld, is het enige land waar cannabis niet als een drug wordt beschouwdHet is toegestaan ​​om het vrij te consumeren En zelfs Koop het op de markt.

24. Estland

Estland
Het tegenhouden van 10 cannabis wordt beschouwd als een overtreding van persoonlijk gebruik en vereist slechts een boete. Velen kweken cannabis waarschijnlijk thuis, dus het is niet moeilijk om fatsoenlijke huisproducten vrij gemakkelijk te vinden.

23. Brazilië

Brazilië
Cannabis is illegaal in Brazilië, maar de autoriteiten negeren het gebruik op veel gebieden. De legalisatiegemeenschap in Brazilië is de afgelopen jaren gegroeid en zegt dat marihuana en hasj daar in de meeste stranden, clubs en cafés van het land kunnen worden gekocht. De haai is echter beter om bescheiden te doen aan de kant. In Brazilië werd 's werelds eerste dood door cannabis onlangs geregistreerd als een mensenhandelaar Een ongeluk gehad en verpletterd met minder dan een halve ton marihuana Die probeerde te smokkelen.

22. Nepal

Nepal
Cannabis en zijn producten - hennep, Marihuana, charas en hhang - Allen zijn overal in het land gebruikelijk En zelfs deel uitmaken van de religieuze cultuur. In de hoofdstad van Kathmandu ontvangt elke toerist die door de steegjes gaat talloze aanbiedingen om hasj te kopen. Echter, cannabis is volgens de wet verboden en je zult waarschijnlijk een steekpenning aan een politieagent moeten betalen om er rustig uit te geraken (als het niet om commerciële hoeveelheden gaat).

21. Costa Rica

Costa Rica
Cannabis is illegaal in Costa Rica - een land waarin ook Het leger is illegaal - maar de geruchten zeggen dat het vrij eenvoudig is om georganiseerd te worden over iets om te roken en niemand zal geïnteresseerd zijn in JDC. En de stranden ...

20. Duitsland

Duitsland

De cannabiswetten in Duitsland bepalen dat bezit van cannabis verboden is, maar het gebruik zelf is volledig legaal, omdat het volgens de wet 'persoonlijk letsel' is, wat niet als een overtreding wordt beschouwd. Het bezit van kleine hoeveelheden marihuana kan leiden tot strafrechtelijke vervolging, maar in een absolute meerderheid van gevallen werd de zaak gesloten wegens een gebrek aan publieke belangstelling. De definitie van "kleine hoeveelheid" is afhankelijk van het district in kwestie, maar in Berlijn bijvoorbeeld, de meest liberale, is het toegestaan ​​om 15-marihuana voor eigen gebruik te dragen. In de rest van de 15-districten is het gebruik van maximaal 6-grammen meestal toegestaan ​​voor eigen gebruik. In noordelijke steden als Hamburg en Berlijn roken mensen openlijk in de open lucht en daar wordt al over gesproken De opening van de eerste coffeeshop in Berlijn. De legalisatiegemeenschap Zeer actief In Duitsland en onlangs een groep activisten Ze plantten cannabis in openbare tuinen In de stad Göttingen.

19. Verenigde Staten

Verenigde Staten
In Washington en Colorado is cannabis al volkomen legaal en in andere staten zijn er geen wetten van beschuldiging tegen cannabisgebruikers - en dit ondanks de federale wet die anders bepaalt. Onlangs verscheen een onderzoek voor de eerste keer in de geschiedenis Meer dan 58% van de Amerikanen ondersteunt legalisatie Van cannabis. Omdat, als staat, de officiële Amerikaanse wetgeving harde verboden oplegt aan het houden van cannabis, en veel gevangenissen als zelfstandige werken, zullen de VS niet hoog op de lijst staan.

18. Argentinië

Argentinië
In 2009 verklaarde de Argentijnse regering dat de straf voor het gebruik van marihuana illegaal was, maar de officiële wetten nog niet had goedgekeurd om de inbeslagname en legalisatie te stoppen. De meeste marihuana in Argentinië wordt vanuit het naburige Paraguay gesmokkeld, maar veel cannabis kweken thuis. Zie ook: Argentinië: marihuana smokkelen met duiven

17. Mexico

Mexico
In 2009 heeft Mexico de officiële antidiscriminatiewetten overtredenDe criminalisering) Op iedereen die is gevangen met maximaal 5 gram cannabis. Toeristen die met meer dan dat worden betrapt, zullen een respectabele omkoping aan de politie moeten betalen. Mexico's weer is uitstekend voor de marihuanacultuur en het is een van de belangrijkste smokkelroutes voor marihuana. Zie ook: Voormalig president van Mexico: "Legalisatie van marihuana - binnen 5-jaren"

16. België

België
Het bezit van tot 5 veroorzaakte marihuana door volwassenen ouder dan 18 werd door de autoriteiten als aanvaardbaar beschouwd. Het vinden van wat in België te roken is niet bijzonder ingewikkeld en beschikbaar in alle grote steden. Zie ook: België: 7 ton marihuana in kokosnoten in beslag genomen

15. Canada

Canada
Canadese wetgeving verbiedt het bezit van marihuana, dus het is beter om toch voorzichtig te zijn. Echter, in alle grote steden (Vancouver, Toronto, Montreal) kan cannabis op het hoogste niveau worden verkregen, zelfs op de goedkope Basil Street. Velen laten de plant thuis groeien en de legalisatiegemeenschap daar is misschien wel de sterkste ter wereld. Onlangs heeft de leider van de liberale partij de vlag van legalisatie met grote stem verheven. Zie ook: Cannabis in Canada

14. Indië

Indië
Gras groeit in elke hoek van India en is een onlosmakelijk onderdeel van de cultuur en vakanties van het land, dus je zou je waarschijnlijk afvragen: "Hoe is cannabis illegaal in India?" Maar het is waar. Toeristen kunnen zich echter gemakkelijk organiseren op een breed scala aan opties op de meeste toeristische plekken op het fascinerende halfcontinent, zeker in het noorden en zeker In het dorp Melana. Zie ook: Cannabis India

13. Peru

Peru
Het bezit van 8-marihuana wordt als een niet-strafbaar feit beschouwd zolang je geen andere illegale drugs hebt. Het is niet moeilijk om iets te roken in Peru en het landschap van Machu Picchu kan zeker een wiel met een jacht krijgen. Zie ook: Cannabis in Peru

12. Colombia

Colombia
In 2010 De Colombiaanse regering overgedragen Regels voor de criminaliteit tot 20 hebben marihuana veroorzaakt voor eigen gebruik. De groei en verkoop van cannabis zijn echter nog steeds illegaal. De buitenlandse gewassen van Colombia worden als goed beschouwd en kunnen voor een redelijke prijs worden verkregen. Zie ook: Cannabis in Colombia

11. Tsjechische Republiek

Tsjechische Republiek
In 2010 keurde de Tsjechische regering wetten goed die het gebruik van 15 voor marihuana verbieden. Praag, de hoofdstad, wordt beschouwd als een van de leiders van de Europese cultuur van roken en je kunt vrij gemakkelijk krijgen wat je in elke pub in de stad kunt roken - vraag het maar aan de barman. Zie ook: Medische cannabis in de Tsjechische Republiek

10. Kroatië

Kroatië
Aan het begin van het jaar (2013) Wetten van de criminaliteit zijn goedgekeurd in Kroatië (Beëindiging van de beschuldiging) voor eigen gebruik. Telen en verkopen is nog steeds bij wet verboden, maar het is niet moeilijk om daar te komen wat te roken en de uitzichten zijn adembenemend.

9. Chili

Chili
In 2007 heeft Chili wetten aangenomen om te stoppen met belasten voor eigen gebruik. Gras is te vinden in bijna elke pub in de stad en langs de stranden. Zie ook: Cannabis in Chili

8. Jamaica

Jamaica
De groei en het bezit van marihuana, of beter gezegd Ganja, is illegaal in Jamaica, ondanks de automatische identificatie met de Rasta en Bob Marley-cultuur. Marihuana is gemakkelijk verkrijgbaar in heel Jamaica en je kunt zelfs een rondleiding door Cannabis maken door lokale gidsen. Zie ook: Cannabis in Jamaica

7. Ecuador

Ecuador
Aan het begin van de 2013 De Ecuadoraanse de-criminaliteitswet werd geratificeerd Zodat 20 kan worden gebruikt om marihuana te houden zonder angst voor strafrechtelijke sancties.

6. Australië

Australië
Er zijn opsluitingswetten in delen van Australië, maar de aard van de handhaving varieert van land tot land. Australiërs staan ​​bekend om hun liefde voor cannabis en genieten van wat wordt beschouwd als de sterkste marihuana ter wereld. Zie ook: Cannabis in Australië

5. Portugal

Portugal
Portugal is de pionier van de criminaliteit nadat 2001 wetten heeft goedgekeurd om te stoppen met het belasten van alle drugsgebruikers, zowel licht als hard. In plaats van de consumenten te achtervolgen en in de gevangenis te stoppen, besloten ze in Portugal de verslaafden te behandelen en hen te helpen herstellen. Portugal heeft prachtige stranden waar het niet moeilijk is om te vinden wat te roken. Zie ook: Cannabis in Portugal

4. Zwitserland

Zwitserland
De wetten van cannabis in Zwitserland behoren tot 's werelds beste en burgers kunnen zelfs marihuana in een huis zonder angst laten groeien. Natuurlijk kun je op elke straathoek vinden wat je moet roken. Zie ook: Cannabis in Zwitserland

3. Nederland

Nederland
In de praktijk is cannabis in Nederland bijna legaal en verkrijgbaar bij Coffee Shop in Amsterdam en vele andere steden in het land. De droge wet schrijft alleen administratieve sancties voor degenen die marihuana voor eigen gebruik houden (stopzetting van de beschuldiging), maar de autoriteiten houden zich helemaal niet bezig met de vervolging van consumenten. Zie ook: Cannabis in Nederland

2. Spanje

Spanje
In Spanje mogen twee marihuanaplanten groeien als onderdeel van een onafhankelijke coöperatie, zodat cannabis overal beschikbaar is. Zie ook: Cannabis in Spanje

1. Uruguay

Uruguay
Cannabis wordt beschouwd als de wetten van Uruguay voor een lange tijd, en aan het begin van het jaar 2014 de eerste keer in de geschiedenis zou formele legalisering wetgeving op basis waarvan de staat cannabis consument zal zorgen voor $ 1 dollars gram ondergaan, waardoor het het land met 's werelds goedkoopste cannabis. Zie ook: Cannabis in Uruguay


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop