meningen

De "Crazy Uncle": Ron Paul tegen de banken, de belastingen, de oorlog tegen drugs - en nog een paar dingen ...

Niet iedereen zal het erover eens zijn dat Ron Paul de juiste man is om de strijd voor legalisatie te leiden. Maar ondanks een reeks verontrustende uitspraken over een aantal gevoelige kwesties, moeten we luisteren naar wat hij te zeggen heeft, ook al is het alleen omdat er nauwelijks een andere politicus is die de gebieden waar hij betrokken is zal durven aanspreken.

Vanuit het oogpunt van een flink aantal Israëli's, de Amerikaanse Republikein Ron Paul Is een mysterie, iets dat niet zo te begrijpen hoe moet het te eten - enerzijds verdeelt interessante ideeën op de grens van de avant-garde dat veel mensen naar hen als afkeer oplosmiddelen, bel annulering Centrale Bank ( "Federal Reserve"), en de totale stopzetting van de "war on drugs" . Aan de andere kant distantieert zijn ongewone buitenlandse politiek, die sommigen "separatistisch" noemen en zich verzetten tegen de economische steun die de Amerikanen nu geven aan sommige van hun bondgenoten (inclusief Israël, natuurlijk), veel van de Israëli's die eraan denken om dit te ondersteunen. De uitspraken die Paulus schreef over het 'bestaansrecht van de staat Israël' voegen niet echt punten toe in het Heilige Land ...

Een snelle blik op de biografie van Paul onthult een normale en vrij gewone jeugd, niets ongewoons in het Amerika van de eenentwintigste eeuw. Ron werd geboren op 20 tot en met augustus 1935 in Pittsburgh, Pennsylvania, en werkte als een jongen in een krantenafdeling en later in een lokale apotheek. Hij ontmoette zijn vrouw Carol tijdens de middelbare school toen ze hem vroeg om zich bij haar aan te sluiten voor haar 16 verjaardagsvieringen, omdat ze samen waren, en meer dan 50 jaar bloeiende relatie vierden.

Na de middelbare school ging Paul geneeskunde studeren in North Carolina, waar hij afstudeerde aan 61. Hij deed zijn stage in het Hillary Ford Hospital in Detroit. Kort na afloop van de stage, Paul lid van het Amerikaanse leger, waar hij diende als een militaire arts uit 1963 en 1965 tot aan zijn pensionering drie jaar is hij lid van de National Guard. "

Aan het einde van de dienst in de National Guard, Paul keerde terug naar het burgerleven en ging werken vol als een verloskundige gewapend met meer dan 4000 succesvolle geboortes, een klein bedrag door alle rekeningen. Op een gegeven moment was Paul van mening dat hij zichzelf beter kon gebruiken in wat hij als "openbare dienst" zag - en in de vroege jaren zeventig trad hij toe tot de Amerikaanse politiek.

Ron Paul
Ron Paul

Lees meer: VS: een nieuwe stap naar legalisering - een nieuwe wet om cannabis als alcohol te reguleren

Hij stemde nooit voor een belastingverhoging

Hoewel een flink aantal dingen die Paulus zegt dat zeker een tweede observatie nodig hebben en back-up van een aanzienlijk deel van zijn woorden zijn eenvoudig en logische argumenten, voor een groot deel van het Amerikaanse publiek ervaren 'Oom Ron Paul gek. " Vooral omdat Paul het graag heeft over onderwerpen waar de meeste politici voorzichtig zijn, zoals vuur.

In de jaren tachtig publiceerde hij de boeken: (Gouden vrede en welvaart: de geboorte van een nieuwe valuta (1981 en(Case for gold: A minor report on the us gold commission (1982 - omgaan met het probleem van het huidige economische systeem en de noodzaak van "duurzame valuta", evenals het boek (Abortus en vrijheid (1983 Die gaat over abortus.

In tegenstelling tot veel andere Republikeinse leden stemde Paul tegen de oorlog in Irak en tegen de 'Patriot-act' die volgde op de 11-aanslagen in september en verschafte een breder scala aan acties en machtigingen aan Amerikaanse veiligheids- en inlichtingendiensten. Vooral tegen immigranten.

Verkiezingsaffiche - Ron Paul "Revolutie"
Verkiezingsaffiche - Ron Paul "Revolutie"

Paul Hoewel hij steunde de ingang van de Amerikaanse troepen in Afghanistan, maar later verklaarde hij en riep op tot de verwijdering van de troepen uit het land, beweert dat de Verenigde Staten al lang zijn doel aanvallen heeft bereikt tegen de Taliban en sommige zijn verantwoordelijk voor de aanvallen van 11 september en in het militair gebied blijven dit moment is onnodig en voorkomt gemotiveerd onjuist. Ron Paul heeft een interessante buitenlandse politiek die de Amerikaanse militaire interventie in zijn niet-territorium verwerpt en benadrukt de nadruk op culturele en spirituele zakelijke samenwerking tussen Amerikanen en de rest van de wereld.

"Internet zal een alternatief zijn voor het Government Media Complex dat het nieuws en de meeste politieke propaganda beheert, dus het is essentieel dat internet vrij blijft van speculaties door de overheid."

Hij stemde nooit voor belastingverhoging: "Ik ben voor het verlagen van belastingen voor iedereen: rijk, arm, iedereen. Of dit belastingvermindering serie alleenstaande moeder het verhogen van een $ 40 salaris en of het kan een rijke zakenman voor miljoenen 'netwerkeffect' opslaan zal komen in ons voordeel. Of ze besluiten om op te slaan door te brengen of te investeren die extra dollars, zal het ons enorm helpen dollars dan wanneer het naar dat zwarte gat ook wel bekend als staatskas was gekomen ...".

Als onderdeel van zijn "individuele vrijheid" school, is hij fel gekant tegen de strijd tegen drugs. Eens door een journalist gevraagd: "Waarom steun je het einde van de oorlog tegen drugs? "Waarom geef je dit fenomeen op?" Antwoordde Paul. "Het enige dat we opgeven is de dictatoriale aanpak die we vandaag gebruiken om een ​​sociaal en medisch probleem op te lossen." Hij praat veel over het feit dat de oorlog tegen drugs een totale mislukking was, en het zou belachelijk en absurd zijn om in dezelfde richting te blijven.

Lees meer: Ron Paul Amerikaanse presidentskandidaat: "De oorlog tegen drugs is belachelijk"

Ron Paul breekt records

Zijn aanloop naar het presidentschap bij 2008 is vooral memorabel en heeft in veel kringen van het Amerikaanse publiek grote belangstelling getrokken. Sommigen zagen het als "anti-establishment", anderen verbonden met zijn economische vooruitzichten en met ongewone buitenlandse politiek - elk vond zijn verband. Wanneer de populaire media in die tijd verwijzen vaak naar de kandidaat en de berichtgeving op tv-schermen Ron Paul was heel weinig, zijn opgedoken binnen een korte tijd honderden websites, forums, Facebook-pagina's en andere social networking groepen die ervoor hem van het platform om door te gaan om zijn ideeën te verspreiden te geven gemaakt. Ron Paul brak zelfs een Amerikaans record toen hij op 16 december 2007 erin slaagde om op één dag meer dan 6 een miljoen dollar op te halen, wat meer dan 58,000 een man heeft bijgedragen, terwijl bijna alle fondsenwerving op internet plaatsvond. Dit is het grootste bedrag dat een Amerikaanse politicus ooit heeft weten te verdienen in minder dan 24 uur.

Het boek van Paul roept op tot de sluiting van de Federal Reserve
Het boek van Paul roept op tot de sluiting van de Federal Reserve

Hoewel Paul brengt heel wat interessante en originele ideeën om het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden vroeg een aantal zeer eenvoudig aan te sluiten - gecrediteerd met een aantal verklaringen en referenties niet alleen namen het in een goed licht. In de 96 werden onder andere de inhoud factor verschenen voor verschillende functies publiceerde hij in de jaren tachtig en negentig, wanneer er racistische en beledigende verwijzingen vooral om de zwarte bevolking. Toen hij vroeg wat hij zou hebben gedaan, was hij de president van de Verenigde Staten geweest tijdens de Tweede Wereldoorlog en zou het geweten hebben wat we vandaag weten over de Holocaust, maar het derde Rijk zou een bedreiging voor de Verenigde Staten niet pose - Moeder zou Amerikaanse troepen te sturen naar Europa alleen morele reden om de Joden te redden? Shapiro zei dat Paul niet aarzelde en onmiddellijk antwoordde: "Nee. Ik zou geen Amerikaanse levens riskeren om het te doen. Als iemand het zelf wilde doen omdat hij het wilde doen, was het in orde, maar ik had het niet gedaan. " Hij beweert ook dat Sharon liever had gezien dat de staat Israël niet was opgericht en dat dit voor hem alleen maar een belasting voor de Amerikaanse belastingbetaler is - zoals u zich kunt voorstellen, leverden dergelijke publicaties niet echt een bijdrage aan zijn aandelen onder het gekozen volk.

Ron Paul is een zeldzame vogel in het sombere landschap van de Amerikaanse en wereldwijde politiek, hij heeft het lef om dingen te zeggen die we niet hebben gehoord en om plaatsen te bereiken waarvan we al zijn vergeten dat ze bestaan. Vasthouden aan dit pad en dingen zeggen waar hij in gelooft zonder zich zorgen te maken over hoe we op dingen zullen reageren, zijn zeker bewonderenswaardig.

Ron Paul: Drugsoorlog is een totale mislukking - geef tenminste patiënten marihuana ...

Lees meer: Cicciolina kondigde haar kandidatuur aan voor de burgemeester van Rome: "Voor de legalisatie van marihuana"


Je podium!

Wilt u opiniekolom publiceren?Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop