Hasj en extractenNaar de torenGidsen en tipsGeavanceerde gidsen

Gids: Hoe cannabisolie uit plantenresten met gasaanstekers maken

Een van de eenvoudigste en snelste manieren om een ​​speciale Honey Oil Butane Hash voor te bereiden op wat er nog over is van onze marihuanaplant ...

Bereiding van cannabisolie met gasaanstekers

Hash maken met gas Aanstekers klinken ongezond en een beetje goedkoop, maar het eindproduct is vrij van gifstoffen en overtreft de kwaliteit! Daarnaast gebruikt het gas van de bougies vanwege de chemische eigenschappen efficiënter het werkzame bestanddeel van cannabis dan alcohol en vanwege de lage kooktemperatuur is het gemakkelijker om het aan het einde van het proces kwijt te raken.

ingrediënten

1. Gastank voor het vullen van aanstekers
2. Mixer / keukenmachine
3. Glazen schaal "Pyrex"
4. Papiersublimatie / filternetwerk voor koffie
5. Kleine fles nasti
6. Ten minste 25 gemaakt van bladeren en stekken

voorbereiding

Er zijn verschillende stappen in het proces, maar het is heel eenvoudig:

1. Neem een ​​holle houder (monsterfles). Op de bodem van de fles wordt een gat geplaatst dat exact overeenkomt met de grootte van de monding van een gasfles voor pluggen, het gat moet de afmeting hebben waarin de fee komt en drukt, zodat het gas in de fles stroomt.

Gaspluggen worden in de fles / container gestoken
Gaspluggen worden in de fles / container gestoken

Nadat we het gat in de bodem van de fles hebben gemaakt en hebben gecontroleerd dat het gas stroomt wanneer u de mond van de gasbrander erin stopt, kunt u doorgaan naar de volgende fase.

2. De volgende stap is om de fles te vullen met de overblijfselen van de bladeren en stekken die nog in onze pot zitten. Je kunt een paar bloemen toevoegen, maar de bladeren zullen het lukken.

Let op: Alle stekken zouden de staat moeten betreden Helemaal droog En na goed malen in een keukenmachine. Het malen is essentieel voor het extraheren van alle actieve ingrediënten.

3. Nu hoeft u alleen maar de dop van de fles in een filter te wikkelen - hoe meer het filter kleinere gaatjes heeft, hoe beter (zelfs een stuk doek kan het werk doen). De aanbeveling is een papieren filter voor koffie of een zeef die kan worden verkregen in elke winkel voor huishoudelijke apparaten. De dop van de fles moet op een filtervel of twee worden gewikkeld en worden afgedicht met een rubber of twee elastiekjes.

Enkele hoogtepunten voordat je verder gaat met het proces:

* Het wordt aanbevolen om te werken met een handschoen om bevriezing te voorkomen
* Het wordt aanbevolen om een ​​raam te openen en een ventilator in de kamer te gebruiken (niet rechtstreeks op het werkoppervlak)
* Het is absoluut verboden om een ​​vuur aan te steken! De kleinste vonk kan tot een explosie leiden!

4. Op dit punt gebeurt de magie, neem de Pyrex-tool en plaats deze op ons werkoppervlak. Neem nu de fles die we hebben gemaakt met het snoeien van cannabis erin, draai hem ondersteboven zodat de opening van de fles naar beneden en over het vat gaat. Nu pakken we de fles in één hand met een hittebestendige handschoen (zoals een oven)

Met de andere hand houden we de gasfles vast aan de pluggen. Duw de gasfles in het gat dat we in de eerste stap in de fles hebben gemaakt. De fles moet worden gevuld met vonkgas en na een paar seconden gas dat in de gasfles stroomt, zal het als een vloeistof uit de mond van de fles druppelen die in filters is gewikkeld. De vloeistof die gaat druipen, zal geel of geel lijken. Wanneer de vloeistof transparant wordt, verwijdert u de gastank uit het gat onderaan de fles en schudt u de fles grondig om te profiteren van elke druppel. Merk op dat de vloeistof in het metalen gereedschap druppelt en nergens verspreid wordt.

Verdampers en schil - hasj geproduceerd van gasaanstekers
Verdampers en schil - hasj geproduceerd van gasaanstekers

5. Nadat het flesje helemaal is blijven druipen, bewaar het op een veilige plaats beschermd tegen hitte en vuur, plaats het Pyrex-gerecht in een kom of goot het af met een paar centimeter heet water - merk op dat het water niet te hoog is - giet het niet in onze hasj. Het gas zal langzaam verdampen, en tijdens het opwarmingsproces is het mogelijk om met een kraspen op het product te bewegen met een krassende beweging om de bubbels op te blazen die zullen worden geproduceerd. We kunnen weten dat het verdampingsproces is geëindigd toen er een dikke, gele vloeistof overbleef die smolt als een toffee.

Houd het eindproduct in een kleine, handige tool.

Deze hasj kan op elke acceptabele manier worden geconsumeerd. Als het roken aanbeveling is om een ​​brede pin in de tool te duwen met het product en dit met de pin en voorzichtig op het vloeipapier te verspreiden. Merk op dat het product bijzonder sterk is!

Zie de geïllustreerde gids van Cannabis Magazine - Hoe maak je gas cannabis met aanstekers:

Zie ook: Gids: Medicinale cannabisolie maken


Het groeikanaal

Cannabis groeigidsenCannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop