In Israëlחדשות

Yaron London: "Legalisatie van medicijnen moet worden toegestaan"

In een ongewone beweging werd journalist en tv-presentator Yaron London gisteravond geïnterviewd voor zijn eigen programma, Londen en Kirschenbaum,.

Het ongebruikelijke interview vond plaats na de aanstaande opkomst van het nieuwe meesterwerk "Het taboe doorbreken"Channel" Ja Docu". De film, geregisseerd door Sam Branson, zoon van miljardair Richard Branson, gaat over een verschrikkelijke onrecht die de oorlog tegen drugs veroorzaakt en geeft een somber beeld van 50 jaar verbod en criminalisering die leidde tot de farmaceutische industrie, dat is vandaag de dag de derde grootste in de wereld na de olie- en voedingsmiddelenindustrie.

"De ervaring met droge tijden in de Verenigde Staten, toen ze alcoholmarketing verboden, ontdekte dat de misdaad daalde zodra burgers de kans kregen om bedwelmende dranken te kopen. Alcohol is erger dan drugs. Ik ben bijvoorbeeld verslaafd aan hamburger en de vetschade in de Amerikaanse samenleving is groter dan die van drugs, 'legde Londen uit.

bekeken:

Maar dit is niet de eerste keer dat Londen naar legalisering verwijst. In Londen organiseerde 2008 de "Stof tot nadenken"Die werd uitgezonden op de radio" Voice of the Negev "en gaf een overzicht van de controversiële aspecten van cannabisplant.

Ik denk dat de schade van de oorlog tegen drugs, hoe moeilijk die ook is, zijn nut overtreft. Mijn positie is niet gebaseerd op het principe van individuele vrijheid, maar op kosten-batenafwegingen. Ik zal het kort uitleggen: het publiek van drugsgebruikers, vooral de zeer verslavende drugs, is een consumentenpubliek in gevangenschap dat elke prijs voor de goederen zal betalen. Hoe meer handhaving de hoeveelheid goederen op de markt kan verminderen, hoe hoger de prijs. Wanneer de prijs stijgt, worden drugsgebruikers gedwongen meer misdaden te plegen om duurdere goederen te kunnen kopen. Dit circuit goedgelovig: de oorlog in wat inmiddels een misdaad, leidt tot een toename van criminaliteit, kost het bedrijf tegen een hogere prijs dan het aanbod van betaalbare medicijnen voor al diegenen die aandringen op zichzelf kloppen. De bedragen die worden bespaard, kunnen worden gekanaliseerd naar de public relations en naar degenen die dat wensen. Voor zover ik weet, marihuana is schadelijk, maar niet meer schadelijk zijn grote hoeveelheden boter, en omdat ik niet wil onthouden fans wrijf de plakjes boter op te warmen dikke lagen van voedsel verzadigd met cholesterol, dus ik wil niet Hmrihoanh.ain consumptie is verboden en anderen te zeggen hebben, beveel ik de vraatzuchtige boter, net zoals ik zou willen dat mensen Itmstlo.

Luister naar het volledige programma:


Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop