meningen

Mijn eerste psilocybinereis

Hoe meer ik over champignons las, ik besefte dat er echt niets te vrezen was, dus besloten ik en een andere vriend om Psilocybine-paddenstoelen te proberen.

Gedurende vele jaren was ik bang om te proberen hallucinogene drugs, omdat ik bang was om vast komen te zitten in een bad trip, maar hoe meer ik lees over psilocybine paddestoelen dacht dat ik had niets te vrezen en dat het effect is relatief kleine hoeveelheden volledig verschillend vanzuur Of vanAmanita Moskaria, Dus besloten ik en een andere vriend om het te proberen Paddestoelen van Psilocybine.

Zie meer: Anamita Moskaria - The Secrets of Psychedelic Santa Claus

Ik herinner me het exacte aantal of de naam van de paddenstoelen niet, maar ik weet alleen dat het truffels waren. De paddestoelkoppen waren zwart en kwamen in een kleine, ondoorzichtige zak met een vacuüm nadat de vriend de paddenstoelen op het internet bestelde en ze arriveerden binnen twee weken zonder douaneproblemen.

We zaten op het strand van Netanya voor een paar mensen, en alleen wij twee namen de paddenstoelen. De smaak vermeldde geen gewone schimmel, maar was vooral vies - het deed denken aan iets verrot en een beetje zuur, dus moesten we ze met brood eten. We dronken ook bier nadat we de champignons hadden genomen en waarschijnlijk omdat de alcohol en champignons meer dan een uur nodig hadden om te beïnvloeden.

Paddestoelen van Psilocybine
Paddestoelen van Psilocybine

In eerste instantie dachten we dat ze aan ons werkten, maar toen ik naar de gevouwen paraplu's op het strand keek en ze zag als hoge nonnen, besefte ik dat het effect was begonnen. Ik keek naar de lucht en een paar seconden lang kon ik me gewoon niet concentreren op een bepaalde ster. Maar toen leken mijn ogen op één ster te vergrendelen en hoe meer ik naar hem keek, des te meer kwam hij dichterbij en verder weg. Ik zag een soort glazen pijp tussen mij en de ster en toen ik zag dat de vriend ook naar hem keek, bewoog ik mijn hoofd in zijn richting en toen verdween de pijp en kwam na een paar minuten terug. Toen ik mijn ogen dichtdeed zag ik gekleurde cirkels draaien, maar toen ik ze opende, werd het strand, dat al donker was, donkerder, waardoor ik me een beetje nerveus voelde.

Maar heel snel ging alles weer normaal. Toen ik rondkeek, zag ik alles als een afzonderlijk platform, wat betekent dat de stoelen niet op het zand zaten, maar alsof ze ver weg van hem waren en hij ze verstopte. Vooruitblikkend leek het alsof het zand vlak was. Toen vrienden met me praatten, begreep ik alles wat ze zeiden en ik antwoordde hen, maar de woorden hadden een vreemde echo. Ik besloot om gebruik te maken van de situatie, sloot mijn ogen en mijn gedachten begonnen net te komen.

Zie meer: Persoonlijk portret over drugs - Een kunstenaar neemt allerlei soorten drugs die bij een persoon bekend zijn en schildert na elk gebruik een persoonlijk portret

Plotseling realiseerde ik me dat ik weet precies hoe ik me nu voel, hoe ik me voel als ik rook pot of alcohol te drinken. Maar als ik nuchter ben ik geen gevoel, dat maakte me aan te sluiten uiterst mezelf en ongeveer een jaar geleden dat de ervaring met de champignons ik stop en denk na over waar ik nu ben, wat me veel helpt, want als ik niet blij dat ik ben de oorzaak rechtdoor onderzoekt en na te denken over manieren om te voorkomen het.

In tegenstelling tot drugsgebruik zoals zuur, heb ik mezelf niet afgesneden van de realiteit, maar gewoon de manier waarop ik haar zag en over haar nadacht, was heel anders. Het was een gevoel van kalmte en euforie, maar niet dat ik graag had willen lachen, meer een gevoel dat na wat hard werken gedaan was - de spieren ontspanden en een algemeen gevoel van bevrijding.

Ik zat op een stoel en een vriend probeerde me te irriteren, dus gooide hij zand naar me. Op een dagelijkse basis word ik boos en geeft hem of zelfs verlaagt hem een ​​klap, maar toen was het het tegenovergestelde - een aangenaam gevoel was dat ook al was het 's nachts, ik voelde hete zand en het wist mijn lichaam in slow motion.

Ik besefte dat het effect doorging toen alles weer samenkwam en ik zag duidelijk dat de stoelen op het zand lagen. Een paar minuten later keek ik naar de parasols en begreep ik niet hoe ze me zelfs aan nonnen deden denken. Voor gebruik was ik in een toestand van milde depressie maar mijn gemoedstoestand verbeterde na mij, het is veel meer. Ik lach nog steeds elke keer als ik me mijn ervaring herinner. Dit is iets dat ik denk dat iedereen zou moeten proberen.

De tweede keer dat de vriend de paddenstoelen uitnodigde, kwamen verborgen agenten naar hem toe om het pakje aan hem af te leveren en hij stapte eruit zonder strafblad. De wet in Israël stelt dat psilocybine illegaal is, maar de schimmels die het bevatten zijn volledig legaal voor bezit, teelt, verkoop, enz., Zolang het niet voor het doel van persoonlijk gebruik is. Hij zei dat hij hen had opgedragen om een ​​experiment uit te voeren en te vergelijken hoe lang het hen duurde om te rotten in tegenstelling tot gewone paddenstoelen. Hij zei dat de ondervrager lachte en hem niet geloofde, maar omdat hij juridisch gezien geen enkele wet had overtreden, werd hij zonder waarschuwing thuisgelaten. Na drie dagen kan een urinetest gemakkelijk worden doorgegeven.

voorzichtig: Handleiding voor het ontwijken van achthoeken - of: hoe u producten van internet bestelt.

Heb je een urinetest gehad? Lees de gids: Hoe zich voor te bereiden op een urinetest voor het vinden van medicijnen?


Je podium!

Wilt u opiniekolom publiceren?Cannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop