Externe groeiNaar de torenGidsen en tipsGeavanceerde gidsen

Groeiende marihuana buiten - guerilla boeren

Er gaat niets boven het verhogen van de kwaliteit van cannabis in de natuur: er is geen behoefte aan speciale lampen of een gek irrigatiesysteem - alles wat je nodig hebt is enige motivatie en een stukje hemel ...

In de dagen dat het Elektriciteitsbedrijf slaagt in het uitbuiten van de instabiliteit in de situatie van de gaspijpleiding in Egypte en ervoor kiest om een ​​diepe pijp de achterkant op te duwen, is het zeker mogelijk om te zeggen dat de keuze voor externe groei economischer is, tenminste op het gebied van energieverbruik. De kosten van elektriciteit in Israël storen elk gezin en elk huishouden in de staat Israël zelfs zonder een 400 24.

Groeiende marihuana buiten - voordelen

Het kweken van marihuana buitenshuis vereist nogal wat voorbereiding en investeringen, maar het lijdt geen twijfel dat deze mogelijkheid een aantal duidelijke voordelen heeft ten opzichte van binnenlandse groei:

1. Het gevoel van veiligheid thuis - Helaas is er op dit moment nog een aantal landen waar de groei huis van drie of vier cannabis wordt nog steeds beschouwd als een strafbaar feit en daarom veel mensen afzien vanwege de bij de uitgifte betrokken ongemak - vaak leidt tot een situatie die is problematisch om de gasten naar huis na een geur uit te nodigen, en zal altijd de angst borstels komen Zoek naar een appartement ...

2. De natuur zorgt voor alles - Hoewel zoals reeds vermeld (en een beschrijving van het dus meer in de toekomst) een toename van de buitenlandse vraag nogal wat voorbereiding voor het planten, maar zodra we vonden een goede locatie en het bedrijfsleven begint goed werkt, bespaarde we onszelf een aantal belangrijke elementen die we nodig hebben om te zorgen als we groeien de cannabis in ons huis - Als dit voorbeeld goede luchtcirculatie die al bestaat in de natuur in vergelijking met de interne groei moeten we een ventilator, de levering van kooldioxide, etc te organiseren ...

3. Er is geen gebrek aan ruimte voor de ontwikkeling van cannabis - Eén van de grote problemen die veel telers geconfronteerd ontmoeting is het probleem van de plaats - niet iedereen heeft een logeerkamer in het appartement waar ze kunnen oppikken bouw ernstig, de meesten van ons zijn gedwongen door de kracht van de gebeurtenissen om zich te vestigen in een kleine kamer op zijn best, en soms zelfs een oude kast - deze omstandigheden zijn we gedwongen om creatieve oplossingen darmkanaal tumor vinden Om te profiteren van het grootste deel van het teeltareaal terwijl buiten gewassen dit probleem meestal niet hebben en de plant wild kan groeien zonder interferentie

4. Energiebesparing - Zoals we aan het begin van het artikel vermeldden: elektriciteit is tegenwoordig geen goedkope onderneming. De zon voor het schrijven van deze regels is nog steeds gratis.

Cannabis groeien in een "open plek"
Cannabis groeien in een "open plek"

Wat betekent "guerilla-kweek"?

Als we het over cannabisgewassen buiten hebben, bedoelen we vooral twee 'methoden':

1. Extra gewone groei - hier bedoeld een toename in de eigen tuin, op het dak of een andere plaats beschouwd als min of meer uw persoonlijke ruimte - deze tumoren komen vaak voor in de eerste plaats in Canada, Spanje en Portugal, terwijl een aanzienlijk aantal andere landen waar de eerder genoemde stijging van cannabis niet wordt beschouwd als een strafbaar feit. Maar zoals we al zeiden, er zijn nog steeds plaatsen in deze wereld die je voor het gerecht kunnen brengen voor het laten groeien van een plant - in dergelijke situaties hebben veel telers de neiging om te verhuizen naar wat genoemd wordt "Groeiende guerrilla“:

2. Groeiende guerrilla - Het belangrijkste idee van "guerrilla-boeren" is om onze marihuana te laten groeien op een plaats die niet onze privéruimte is, het is meestal een afgelegen plek of op zijn minst verborgen voor het publiek terwijl we sporen camoufleren en verdoezelen. Het gebruik van het woord "guerrilla" is het doel van het vergelijken van de werkwijze in het proces van verhoging van de guerrilla's opgeleid - net als de guerrilla's aankomen bestemming rustig en zorgvuldig onopgemerkt, zal zijn plan uit te voeren, en al snel verdampen weg zonder een spoor - dus we nodig hebben om de vaardigheid van het bereiken van de groeiende sector snel en discreet te ontwikkelen , Om de nodige stappen te nemen om de tuin te onderhouden en te verdwijnen alsof we er nooit waren geweest.

De belangrijkste fase in de guerrilla-landbouw begint voordat we de plant planten

Wanneer we "guerrilla" benaderen, is de naam van het spel locatie. Een verstandige locatiekeuze kan veel problemen besparen en zorgen voor een rustig hoofd tijdens de groei, terwijl een haastige en onverantwoordelijke selectie van locaties kan leiden tot inefficiënte groei op zijn best en complicaties met in het slechtste geval vijandige "factoren".

Punten om te overwegen:

1. Menselijke wezens - je achtergelaten met slecht weer, wilde dieren en ongedierte - de nummer een factor om je voor te hoeden in guerrilla-boeren is mensen. Slecht weer kan gewasopbrengsten schaden, en dieren in het wild kunnen je ganja een beetje bijten, maar voorbijgangers kunnen veel meer schade aanrichten en hoeven niet vermeld te worden. Dus kun je beter denken aan een plek waar mensen die naar de exacte locatie te bereiken en Ashkara zitten en observeer het - u kunt er zeker van dat geen ziel verplaatst naar het gebied jaar geleden, maar je zou verbaasd zijn om te ontdekken dat er een groep die over het algemeen er elke week naar verstoppertje spelen zijn ...

Andere planten in het gebied kunnen als uitstekende camouflage dienen
Andere planten in het gebied kunnen als uitstekende camouflage dienen

2. Toegang tot water - Een van de meest problematische obstakels in de "guerrilla-landbouw", vooral in ons kleine land, zijn waterbronnen. En als we besloten om buiten te groeien op een afgelegen plek die niet in de buurt van een bepaalde rivier of waterreservoir ligt, zullen we waarschijnlijk het water naar de tuin moeten dragen. Er is geen probleem met het (ervan uitgaande dat we zijn jong en sterk) hoeft alleen maar aan te nemen dat het beperkt ook de hoeveelheid van onze gewassen, omdat elke extra tuinplant betekent dat we eigenlijk doe er een paar goede pinten van water op onze rug elk bezoek.

3. Blootstelling aan zonlicht Cannabis houdt van zon. En veel ervan. Daarom is dit een dilemma dat buitenlandse telers steeds weer tegenkomen, omdat in veel gevallen het compromis tussen blootstelling aan zonlicht en het verbergen van planten uit buitenlandse bronnen moet worden gevonden.

4. Klimaat en weer - In Israël zijn er nauwelijks extreme weersomstandigheden op zo'n niveau dat de marihuana ze niet aankan - maar vooral wanneer de planten nog jong zijn, moet je opmerken dat er geen stomende hitte of kou is.

We hebben een geschikte plaats gevonden - kom op, begin met het kweken van marihuana!

Zoals je weet, heeft cannabis honderden, zo niet duizenden verschillende soorten - sommige zijn meer geschikt om buiten te kweken en andere niet. Maar ik zou in ieder geval niet aanraden om het zaad te laten ontkiemen in plaats van buiten te groeien, maar van binnenuit en na een week of twee (zelfs drie weken) om de plant naar onze geïmproviseerde tuin buiten over te brengen.

Door de plant op een heuvel te plaatsen, wordt overrioolwater voorkomen
Door de plant op een heuvel te plaatsen, wordt overrioolwater voorkomen

Cannabis zijn vroege dagen dat hij is zeer gevoelig en buitengewoon kwetsbaar duizend en één problemen die hem zouden kunnen vallen - dus als we zei dat je deze te verhogen onder een tl-lamp voor ongeveer twee weken hen een kans om een ​​fundamentele wortels ontwikkelen hem zou helpen omgaan met het klimaat buiten te geven.

Na een paar dagen als de plant al de eerste verlaat heeft uitgegeven zijn Stel het uit voor een uur en brengen (uit begeleiding op de veranda, achtertuin, op de daken ... geen aangewezen plaats) de volgende dag hetzelfde doen alleen deze keer geef hem een ​​uur en een half of twee. Op die manier zullen we onze cannabis geleidelijk aan de buitenomstandigheden blootstellen zonder een "markt" te krijgen wanneer we het in de natuur planten.

De laatste fase - de marihuana buiten planten

Nu we een aantal kleine zaailingen hebben staan ​​we klaar om uit te gaan naar de natuur en ze te planten waar we ons van tevoren hebben voorbereid. Neem een ​​kartonnen doos van een geschikte maat en leg de planten er voorzichtig in - het wordt aanbevolen om de doos met plastic in te pakken om te voorkomen dat deze nat wordt. We sluiten de box goed af en gaan op weg met een watertank, een schop / schop en grond die geschikt is voor het kweken van planten.

Vanzelfsprekend is dit in termen van risico ongetwijfeld een van de problematische stadia in het groeiproces, het is daarom erg belangrijk om ervoor te zorgen dat alles goed wordt voorbereid en dat het hele proces zo snel mogelijk wordt uitgevoerd.
Als we bij de dingen opzij te zeggen en beginnen om een ​​gat te graven geschikt - in principe is er geen noodzaak voor iets diep en te groot, vooral als de bodem in plaats van beter, echter, indien het problematisch is, is het raadzaam dat de put ook heel diep zijn, omdat we vullen direct na de bodem gebracht van huis en het kan de wortel van een plek handig om te ontwikkelen In de bodem zodat onze cannabis gemakkelijker kan groeien. Toen we moesten vullen het gat in de grond een klein verhaal en dan langs de jonge boom binnen, dekken wij het in vuil en kuste.

Dat is alles, nu hebben we een cannabisplant ergens in het wild, wachtend op onze cultivatie en liefde, wanneer de tijd daar is, zal het ons veel tijd geven met grote geurende bloemen die je goed zullen doen ...

Er zijn verschillende belangrijke punten:

• Bloeitijd - Tenzij u "automatische variëteiten" laat groeien (wat betekent dat er geen belang is voor de seizoenen en het daglicht) - cannabis beëindigt het bloeiproces rond oktober, dus u moet daar rekening mee houden. Als u in september een plant buiten plant, begint deze meteen in de bloeifase, wat een relatief snelle maar zeer lage oogst mogelijk maakt.

• Professionele guerrilla-telers hebben een theorie dat als je broek niet vol is met doornen wanneer je de tuin in gaat - een teken dat je locatie ook uitnodigend is. Ik ben er persoonlijk niet zeker van dat je moet terugkeren van een bezoek aan onze meiden vol met grassen en doornen, maar je begrijpt het idee - de plaats mag niet uitnodigend zijn. Het is ook erg goed om geen sporen achter te laten - gebroken takken, kleine verborgen planten en dergelijke. Hoe moeilijker het wordt, hoe minder kans dat ongewenste elementen de tuin bereiken.

• Cover Story - geadviseerd om te worden bereid met een coverstory leerbeweging in iemand onverwacht - Veel telers hebben de neiging om ze te nemen, zelfs een verrekijker en een boekje gids voor vogels - dus in het geval iemand passeert het gebied en vroeg de reden voor hun daden, ze onmiddellijk trek de verrekijker en boekje en beginnen hem te graven over migratie Kwikstaart deze tijd van Dit jaar ...

• berghelling of een andere plaats in de meeste gevallen is het beter om de helling aan de overkant van de vallei of plaats een flat dus als er veel regen valt naar beneden, ze blijven stromen en convergeren naar cannabis - die schade aan de plant kan veroorzaken.

• Als je cannabis in een volledig vegetatief gebied hebt geplant, is het zeker aan te raden om meerdere extra planten te planten om je te beschermen. Het maakt echt niet uit welke planten zo lang zijn als ze groen zijn en er niet veel teelt en investeringen voor nodig zijn.

Ik hoop dat de dag zal komen dat de vervolging zal stoppen en dat de gids irrelevant zal zijn omdat we allemaal veilig cannabis kunnen kweken in onze privétuin - tot die tijd zul je succesvol zijn in het verhogen en behouden van jezelf ...

Meer tips voor het kweken van marihuana buitenshuis
Voor een handleiding voor het kweken van cannabis thuis klik hier

View - Een beknopte handleiding voor het kweken van cannabis buiten:
(Als de video niet omhoog gaat, eenvoudigweg "vernieuwen" naar de pagina)


Het groeikanaal

Cannabis groeigidsenCannabis boetes

(Beginnend met 1 in april 2019)

Gebaseerd op een figuur onthuld door minister Erdan. Politie weigert officiële figuur te onthullenDetails hier)

Terug naar boven knop